maanantai 13. helmikuuta 2012

Hääpukuja

Kaivelin arkistoista lisää kuvia ihanista hääpuvuista. Joukossa on muunmuassa kaksi ehdotonta suosikkiani: W1:n Toscana ja Trebol. Toscana on aivan mielettömän kaunis, juuri sitä mihin hääpuvuissa olen ihastunut. Kävin itseasiassa kokeilemassa sitä Stockmannilla ja no se voisi hyvin ollakin THE puku (en olisi halunnut ottaa sitä pois päältä ja äiti melkein vetisteli, jopa isä meni hiljaiseksi kuvan nähtyään). Kertoilen sovituksesta sitten joku toinen kerta. Toscana on Stockalla 900 euroa, eli itseasiassa hyvinkin kustannustehokas ratkaisu.

Kuva: whiteone
Trebol taasen kiinnostaa ainakin kuvan perusteella hiukana ylempänä sijaitsevan vyötärölinjan takia ja vyötärön koristekuvio on myös ihana <3 Tätä en ole kuitenkaan nähnyt morsiuspukuliikkeiden nettisivuilla, joten en tiedä onko tätä edes Suomessa myynnissä. Toki sen voi varmasti tilata, mutta en kyllä sovittamatta halua tilata mitään.

Kuva: whiteone

Atelier Diagonalin puvut ovat budjettini ulkopuolella, mutta alapuolella oleva Olesa on kyllä kaunis ja sifonkinen puku liikkuu varmasti upeasti. Tämänkään saatavuudesta ei ole siis mitään hajua, mutta AD:n puvut ovat yleensä yli 1500 euroa, joten ulkona budjetista ollaan niin että kolisee.



Oletteko muuten huomanneet, että hääpukujen promokuvat ovat ihan törkeän photoshopattuja? Siis come on, ei kenenkään iho näytä muovilta?!?

9 kommenttia:

  1. Välillä on kiva katsoa joitain hääpukukuvia, joista näkee selvästi, että mallilta on leikattu sieltä ja täältä vähän pois. Oikeasti varmasti vain harva näyttää samalta puvussa kuin malli.. Toki näiden tarkoitus on saada haukkomaan henkeä, mutta useimmiten tulee omissa sovituksissa tuskanhiki ja olen jopa todistanut yhden masennuksenkin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ongelmanahan on se että hengen haukkomisen sijaan mietin, että vastaavatko puvun mittasuhteet lainkaan kuvaa :) Mutta joo oikeastaan se staockan myyjäkin nauroi, ettei noista promokuvista saa oikein edes kunnolla selvää millainen puku todella on:)

      Poista
  2. Mun mielestäni hääpuvut näyttävät aina paljon ihanammilta ja etenkin aidommilta oikeiden morsianten päällä hääkuvissa - niitä siis katselen tosi paljon mieluummin kuin malli- tai runway-kuvia :)

    Toscanaa kokeilin itsekin ja se onkin aika lailla samanlainen kuin oma pukuni; omassani tosin hippasen erilainen kaula-aukko ja matalampi vyötärö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oikeiden ihmisten päällä, niissä on myös oikea tunne :)

      Sun pukuhan on Triana? Sehän taitaa olla aikalailla sama puku, mutta suoralla yläreunalla, mulle toi sydänpääntie istuu niin hyvin, ettie muuta oikein kande edes miettiä

      Poista
    2. Juu - Trianahan mulle tulee :) Mulle onneksi sopi molemman mallinen pääntie. Sen sijaan Trianan matalampi vyötärö oli mulle ehdottomasti paremmin istuva :) Just tuollaisia pieniä juttuja nämä, mitä ei todellakaan pysty näkemään näistä käsitellyistä promokuvista :D

      Poista
  3. Ihania pukuja molemmat! Semmosta runollista näyttävyyttä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana termi! Mutta joo tietyllä tavalla hyvin herkkää ja simppliä samaan aikaan, sit just haen, en ole mikään ihan kauhean näyttävien pukujen kanssa sinut

      Poista
  4. Taitaa olla jo kuvaustilanteessa laitettu iholle jotain kiiltoa. Tosin, varmasti myös photoshopattukin jälkikäteen. Olen huomannut että jopa osalla hääkuvaajistakin on käytännössä tapana silotella näkyvästi hääpareja, jopa suomessakin. Moni kuvaaja karsiutui tästä syystä pois meidän kuvaajavaihtoehtojen joukosta. Mutta itse asiaan, ihastuin suuresti tuohon kolmanteen hääpukuun, vaikka upeita ovat kaikki! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kyllä ihmisten pitää itseltään näyttää! Promokuvien ylishoppauksessa mua ehkä häiritsee vielä enemmän se, että puvut näyttävät niin erilaisilta käsiteltämättöminä ettei puvuista saa kiinni pelkkien kuvien perusteella kovinkaan hyvin ::)

      Poista