tiistai 3. huhtikuuta 2012

Aikatauluja ja ToDo listan ensimmäinen DL

Vaikka häihin onkin aikaa vielä vaikka millä mitalla, alkaa ensimmäin ToDo listan deadline lähestyä kovaa vauhtia; nimittäin kirkkoruletti. Tuomikirkkoseurakunnan kirkkojen varaus alkaa toukokuun ensimmäisellä kokonaisella viikolla eli maanantaina 7.5. olisi sitten arpajaisten alkamispäivä. Aiheeseen liityen pitäisi siis päättää, mihin aikaan me nyt siis vihkiajan haluamme. Selkeää on vain se, että haluaisimme mieluiten Johanneksen kirkon, mutta muutkin käy, esim. Vanha Kirkko ja se mainitsemani Saksalainen kirkko on edelleen laskuissa mukana. Saksalaisen kirkon varaaminen tosin kulkee heidän itsensä kautta ilmeisesti, joten jos ei Johanneksen kirkkoa saada haluamaamme aikaan niin pitää sitten ehkä yrittää sitä.

Olemme olleet jo aikalailla alusta asti sitä mieltä, että tahtoisimme tunnelmalliset iltapainoitteiset häät. Ajattelemamme aikataulu näyttää suurinpiirtein tältä (puheet on tuolla ruokailun seassa):

17          Vihkiminen
17.30     Siirtyminen juhlapaikalle (vieraat kuljetetaan)
18          Tervehtimiset ja asettautuminen
18.30     Ruokailu alkaa
21          Kakku ja kahvi
22          Häävalssi ja tanssiminen alkaa (ehkä jo 21.30?)
01          Hääpari poistuu
01.30     Pilkku

Yksi vaihtoehto on aikaistaa vihkimistä tunnilla, mutta ennen neljää tuntuu meistä jotenkin hirmu aikaiselta... Toisaalta onko tunnilla nyt sitten tuolla loppupäässä niin väliä, mutta iltapäivällä se tunti myöhemmin luo ihanat puitteet mm. sille tähtisadetikkujutulle... Siis apua, onko nyt ihan väärin aloittaa häät niin myöhään? Onko se edes myöhään?


Kuva: Weheartit


12 kommenttia:

  1. Ei ole myöhään! Nimim. vihkiminen klo 17 :) Aikataulu näyttää tosi samanlaiselta kuin meillä, myös pilkku on samaan aikaan. Eli varsin toimiva :D

    VastaaPoista
  2. Ei ole myöhään! Meillä on vihkiminen 16.15 ja juhlapaikalle n. 45 min siirtyminen eli melko samaa aikataulua ollaan työstetty kuin teillä.

    VastaaPoista
  3. Ei minustakaan ole liian myöhään mikäli nimenomaan haluatte iltapainotteiset häät. Ilta saattaa vaan kulua yllättävän nopeasti ja kaikkien vieraiden kanssa ei välttämättä ehsi vaihtamaan kuulumisia varsinkin jos suuret häät kyseessä! :)

    VastaaPoista
  4. Hyvähyvä, en siis ole ainut, jota kiehtoo myöhäisempi aloitusajankohta! Kyllä me tällä varmaan mennään, jos vaan saadaan sitten kirkko varattua. Jos ei, niin sitten sitä neljän aikaa ehkäpä.

    Mua mysö vähän jännittää se onko ilta tarpeeksi pitkä, mutta eipä tuo aikataulu nyt varsinaisesti kovin tiukka vielä onneksi ole. Kaikkien viraiden kanssa tuskin ehtii koskaan syvällisemmin keskustella tai näin olen antanut itselleni muiden morsioiden taholta kertoa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuleeko teille jotain erityistä ohjelmaa vai käytättekö "vapaan" ajan nimenomaan seurusteluun vieraiden kanssa?
      Me ollaan mietitty jotain pientä ohjelmaa takataskuun, jos näyttää siltä, mutta tuskin on tarvetta. Mitään varsinaisia leikkejä ym. meille ei ole tulossa..

      Poista
    2. Ei olla suunniteltu mitään ihmeempää ohjelmaa, yksi teekkariperinne varmaan tulossa ja morsiamenryöstöstä en sitten tiedä :D Mutta nyt ainakin alkuun ollaan mietitty, että noilla ja sitten puheilla pärjätään, ei kuiteskaan haluta hukuttaa vieraita ohjelmaan. Ei kyllä todellakaan olla päätetty aiheesta vielä mitään, mutta tähän suuntaan ollaan tällähetkellä menossa :)

      Poista
    3. Hei mun pitikin jo silloin ajat sitten kysyä tätä (mutta silloin en saanut wp-tunnuksilla kommenttia läpi), että tiedätkö jotain teekkarihääperinteitä? :) Meillä siis kun on myös "teekkarihäät" ja oon kyllä ihan autuaan ulkona kuvioista.. Onko toi teidän juttu tupsujen solmiminen? Ja jos, niin mites se oikein toimii? :) t. vain pikkaisen pihalla

      Poista
    4. Mä taidankin tehdä hei tästä aiheesta postauksen ihan näinä päivinä :)

      Poista
    5. Hienoa! Mekin molemmat olemme teekkareita ja lähinnä aiomme ottaa jotain elementtejä vuosijuhlaperinteistä ja teekkarilakkikujan kirkosta poistumiseen. Mutta innolla odotan postausta! :)

      Poista
    6. Jes, loistavaa, kiitos :)

      Poista
  5. Meillä on vihkiminen klo 15.30 ja juhlapaikalta pitää poistua klo 01. Tämä aikaraami tuntui ihan sopivalta meille. Itse en pitäisi pahana, vaikka vihkimistä joutuisi aikaistamaankin. Tuokin aikataulu varmasti toimii. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mun mielestä täydellinen kompromissi meille olisikin ollut 16.30, mutta Tuomiokirkkoseurakunnan vihkiajat alkavat tasatunnein... Mutta eiköhän tää toimi, laitetaan toimimaan :D Ihanaa kyllä kun täältä saa tukea, aloin jo epäilemään itseäni. Onhan tossa juhlapaikalla kuitenkin aikaa se 7 tuntia, joten ehtiihän siinä!

      Poista