torstai 21. helmikuuta 2013

Hengissä ollaan

Tulin vain ilmoittamaan, että häät menivät mahtavasti ja reissu oli mitä mahtavin (kuvat pitäisi ladata vaan koneelle ja vähän katsoa läpi, niin voin sitten kirjoittaa postausta siitäkin, alhaalla on ihana hämärässä otettu kännykkäkuva jazz-keikalta Kuala Lumpurissa :). Arkeen palailussa on vielä vähän tekemistä, sillä virallisia asioita, kuten passin ja ajokortin uusintaa riittää. Työrytmikään ei tunnu ihan helpolta, mutta kyllä se tästä.

Olen pihtaillut noita postauksia vielä, kun tahtoisin liittää niihin kuvia. Meillä ei vaan vielä ole yhtäkään kuvaa häistä, joten tekin joudutte niitä vielä odottelemaan. Ensimmäisenä postausjonossa vartoilee ThePuku-postaus ja heti perään sitten kertomusta hääpäivästä, joten heti kun kuvia alkaa tippumaan niin postauksia alkaa tippua. Tässä välillä voitte toki kertoa, onko jotain erityistä mistä haluaisitte kuulla?

Mulla on uusikin proggis tässä itseasiassa työn alla, joten kerron siitäkin lisää kunhan saan hääaiheiset postaukset taas vauhtiin :)

Kisskiss,
LeLe

Jazz-keikalla Kuala Lumpurissa (ethän kopioi kuvia!)

12 kommenttia:

  1. Heeeei! Sulla on silmät auki ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on :D Mies sanokin reissussa, että olen oppinut olemaan kuvissa (aina kun ei käytetä suoraa salamaa)

      Poista
  2. Täällä odotellaan into piukeena hää- ja reissupostauksia! Pikkulintukin jo lauleli, että häät olivat ihan mahtavat ;) Tsemit arkeenpaluuseen ja kuvien läpikäymiseen, molemmat on aika rankkaa puuhaa loman jälkeen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niitä tulee, itse odotan kuvia häistä kieli pitkällä :)

      Poista
  3. Itse kuulisin erittäin mielelläni teidän kokemukset Ravintola Aliasta, sekä hyvät että huonot puolet. :) Aikaisemmat postaukset paikasta olenkin jo lukenut.

    -M-

    VastaaPoista
  4. Täällä myös odotellaan innolla kokemuksianne Aliasta! Me juhlimme sulhon kanssa omia häitämme Aliassa elokuussa 2013. :)

    /H

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näitä tulee, hyvin olette valinneet :) Kyllä siellä osataan homma.

      Poista
    2. H, pidätkö sinä blogia? Mielellään kuulisin myös sinun kommentteja Aliasta, miten kaikki järjestelyt Alian kanssa sujuvat jne. Ihastuimme nimittäin Aliaan ja se on ehdottomasti ykkösvaihtoehtomme.

      Toivottavasti LeLe kirjoittelet jo pian uusia postauksia!


      -M-

      Poista
  5. Jee, tervetuloa takaisin! Kyllä se siitä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi jetlag ei kuitenkaan ollut paha, mutta tämä joka aamuinen herääminen... Onneksi täällä kuitenkin valon määrä kokoajan lisääntyy :)

      Poista
  6. Olipas mukavaa löytää blogisi. Suunnittelemme häitä kevääksi 2014 ja kuten sinäkin kirjoitit, järjestelyt on aloitettava aikaisin. Olen nyt lukenut kaikki postauksesi. Aivan mahtavia neuvoja, kiitos! Yksi kysymys vielä: onko ns. viralliset osuudet (kuulutukset, nimenmuutosilmoitukset, avioehto ym.) hoidettava kuinka aikaisin?

    - M -

    VastaaPoista