torstai 19. huhtikuuta 2012

Bolero tai sinnepäin

Vaikka sinänsä en ole enään huntua vastaan, olen kuitenkin sillä kannalla, että jos löydän jonkun muun ratkaisun tähän olkapääongelmaan niin jätän hunnun pois ja otan vaikka sen ihanan birdcage hunnun tai jonkun muun ihanan näyttävän hiuskoristeen. Joten boleron  (tai sen korvikkeen) metsästys on hissukseen ollut käynnissä. Ei sillä, että olisin nyt lopullisesti päättänyt edes sitä pukua, joka tietenkin vaikuttaa tähän kaikkeen, mutta silti :) Koska pukuja sovittaessa sitä kivaa boleroa ei vielä ole tullut vastaan siirryin sitten tutkailemaan myös mitäkäs muutakaan paikkaa kuin Etsyä ja tadaa.. Sieltähän niitä vaihtoehtoja alkoikin sitten löytyä.

Ensimmäisen kuvan juttu on morsiustyllistä tehty tuubi, jota voidaan käyttää siis monella tavalla, mutta myös esimerkiksi boleron tapaan. Tälläisen tekeminen itsekään ei varmaan olisi mikään ihan ylitsepääsemättömän vaikea juttu ja Etsyn BC Girls kaupassa hintaa on n. 140 euroa postimaksuineen. Ehkä vähän paljon pelkästä tyllistä, ja siksi pyörittelenkin tätä DIY vaihtoehtoa päässä. Sopisi varmasti ihanasti pukuun, jonka perusaineena olisi tylli niinkuin esim. se Toscana on.


Kuva: BCGirls

Tämä toisen kuvan pitsituubi, toimii samalla idealla kuin edellinen ollen kuitenkin nyt se vähemmän "puf olen pilvessä" vaihtoehto. Mukavan rennon oloinen vaatekappale, josta tämä Etsyn putiikki veloittaa postimaksuineen hiukan vajaat 40 euroa, ei pahan hintainen siis. Tykkään sinänsä tuosta rentoudesta, mutta en nyt sitten yhtään tiedä miten menisi mahdollisen puvun kanssa yhteen. Tyllipilvihän on aika ison oloinen tähän verrattuna, mutta toki siitäkin voisi tehdä samalla tavalla siron kuin tästä.


Kuva: noavider

Kolmannen kuvan pitsitoppiin (hinta postikuluineen noin 85 euroa) rakastuin kyllä ensisilmäyksellä, mutta tämän kanssa on kyllä noita muttia... Ensimmäinen on tietysti se kuinka tällainen sopisi puvun kanssa yhteen esim. Toscanassa tulisi tilanne pitsiä pitsin päällä ja toisaalta topin alareunahan on tässä piilotettu vyön alle, mutta minulla ei pukuun ole suunnitteilla vyötä. Jos tällaisen topin saisi vain pelkästä tyllistä mahdollisilla pääntien ja hihansuiden pitsillä niin tällainen olisi kyllä ehkä aikalailla täydelliden vaihtoehto. Teettämistä en ole sulkenut myöskään pois mielestä, kunhan vaan nyt sitten tietäisi mitä haluaa, niin puvun kuin boleroasiankin suhteen. Itseasiassa muuten yksikään näistä mun ihastuksistahan ei ole varsinainen bolero, joten ehkäpä se perinteinen bolero nyt vaan ei kertakaikkiaan iske muhun lainkaan :)


Kuva: maryandangelika

4 kommenttia:

  1. Nättejä ja persoonallisia vaihtoehtoja. :)

    VastaaPoista
  2. On kyllä nättejä! Itse en halunnut kirkkoon tai muuallekaan mitään "ylimääräistä". :)

    VastaaPoista
  3. Mä en itseasiassa itsekään sinänsä haluaisi mitään "ylimääräistä" sinne kirkkoon, mutta jos en siihen huntuun päädy niin sitten joku näistä on hyvin todennäköisesti se mun vaihtoehtoratkaisu :)

    VastaaPoista
  4. Ootkos kurkannu täältä: http://www.myday.fi/jakut-bolerot-c-39.html
    Etenkin tämä: http://www.myday.fi/zoper-pitsijakkubolero-p-1440.html
    Entäs pakkasen varalle joku ihana kashmirjuttu tms? :)

    VastaaPoista