maanantai 23. huhtikuuta 2012

Tukkajuttuja

Kuten olen jo aikaisemminkin höpissyt, haluaisin itselleni aikalailla perinteisen banaaninutturan. Ajatus on kuitenkin nyt kehittynyt hiukan eteenpäin. Minua on alkanut viehättää 60-luvun tyylit. Alla olevat kaksi ensimmäistä kuvaa selittävät hakemani tyylin aika hyvin. En haluaisi ihan noin överikorkeaa nutturaa, mutta kuitenkin niin, että ero olisi selkeä kun kampauksessa on mukana panta. Ja se panta, vaikka tuollainen söpö rusettipantakin olisi varmaan kiva, mutta entäs jos se olisikin alimman kuvan blingbling panta? Meneekö ihan överiksi? Ja onko se nyt ihan naurettavaa, että käyttäisi tollaiseen pantaan noin sata euroa? Pantaan saisi varmasti myös kivasti yhdistettyä joko birdcage hunnun tai sitten ihan sellaisen tavallisenkin, jos sitten siihen päätyisin.

Kuva: www.laaphotography.com

Kuva: bridalmusings.com


Kuva: TiffaniSaxtonDesigns

3 kommenttia:

  1. Voi rakastan noit kampauksia - aivan upeita. Mielestäni tuo sata euroa ei ole vielä mitenkään paha pannasta :)

    VastaaPoista
  2. Todella upeita kampauksia. Morsiamen kampaus saakin olla näyttävä sekä malliltaan että koristeiltaan. Anna mennä! :)

    VastaaPoista
  3. Siis olen nihan totaali rakastunut varsinkin ton mustavalkoisen kuvan morsiamen tukkaan. Ja toi panta on niin ihana että tekisi mieli ostaa se heti, mutta jos nyt saisi sen puvun päätettyä ensin :D

    Mutta hyvä että ei ole ihan överi, olen tällainen yksinkertaisen ystävä, mutta tuo panta oli niin kaunis, että eihän sen kanssa tarttisi edes koruja:)

    VastaaPoista