tiistai 10. huhtikuuta 2012

First look kuvaus

Aiomme ottaa viralliset kuvat hääpäivänä ennen vihkimistä, jotta aikatauluun ei siltä osin tulisi painetta. Jenkkisivustoilla on näkynyt nyt tiuhaan tahtiin niin sanottuja "First look" kuvia ja idea on mielestäni ihana. Olen sen verran hömppä, että minusta olisi ollut kauhean romattista, että näkisimme hääpäivänä ensi kerran vasta alttarilla, jolloin sulhanen saisi vasta ensisilmäyksen myös hääpukuuni. Emme kuitenkaan kumpikaan halua, että vieraat joutuisivat odottamaan meitä vihkimisen ja itse juhlan välissä ja koska aikatulumme on myöhäinen olisi vihkimisen jälkeinen kuvaus aikamoista ajantuhlausta. Mistä sitä tietää saisiko aikaan ihan näin tunnetta täynnä olevia kuvia, mutta idea on mielestäni ihana <3


Kuvat: stylemepretty


Note to self: älä bloggaa kännykästä, tulee paljon kirjoitusvirheitä...

6 kommenttia:

  1. Me otimme kuvat vihkimisen jälkeen. Käsittääkseni vieraat olivat viihtyneet ihan mukavasti ja heille oli ohjelmaa ja lämmintä juomaa tarjolla. Kaikki meni siltä osin hyvin ja oli kyllä ihana nähdä mies vasta kirkon käytävällä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä tietysti vielä tuo myöhäinen aloitus rajaa käytettävissä olevaa aikaa, mutta kieltämättä minäkin haaveilen alttarilla kohtaamisesta, mutta first look saa nyt sitten kelvata :)

      Poista
  2. Meillä on tarkoitus ottaa kuvia juhlien lomassa. Ekan kerran nähdään alttarilla :)

    VastaaPoista
  3. Näitä sun sivuja kattoessa tulee sellanen tunne, että mäkin tahon naimisiin... vaikka jo olen.

    Pitäsiköhän uusia valat? ;)

    VastaaPoista
  4. Ihania kuvia! Meidän kuvaus on juhla-/vihkipaikalla vihkimisen jälkeen ja ensinäkeminen alttarilla taisikin olla miehelle vielä tärkeämpi kuin minulle. Jos kuvaus olisi ennen vihkimistä, haluaisin ehdottomasti first look -kuvia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis eiks ookin ihania :D Ja niin täynnä tunnetta! Tietyllä tavalla näissä first look kuvissa voidaan luoda ilmeiden kuvaamiselle paremmat olosuhteet kuin mitä kirkossa yleisesti ottaen on. Mies tosin pelkää, että entäs jos se reagoi väärin :D (mä en vaan usko että niin voi tapahtua vaikka ei oltaiskaan niin yllättyneitä, niin kyllä meistä silti varmasti kauniita kuvia saadaan)

      Poista