tiistai 28. helmikuuta 2012

Pukusovituksia

Kävin eilen sovittelemassa pukuja Helsingin Seremoniassa ja makutuomariksi lähti mukaan äitini. Koska tiedän A linjaisten pukujen jo sopivan minulle, halusin kokeilla myös vähän muun mallisia pukuja, jotta voin sitten olla varma valinnoistani. Sovitin Seremoniassa kolmea pukua, jotka jäivät erityisesti mieleen ja sitten uudelleen vielä jo kertaalleen Stockalla kokeiltua  W1:n Toscanaa. Niin Seremoniassa kuin Stockallakin on ollut oikein hyvä palvelu, joten siitä ei ole muuta sanottavaa, kuin että kiva oli käydä sovittamassa pukuja kummassakin paikassa.

Aloitettiin taas a-linjaisilla. Kaunis, mutta ah aivan liian kallis oli Pronoviaksen Pergola. Se pelkkä helman lyhennyskin olisi maksanut 300 euroa ja puku itsessään oli n. 1900 euroa eli eipä sitä, mutta kaunishan se oli :)

Kuva: seremonia

Maggie Sotteron Beatrice oli kokeilussa erityisesti lempeän merenneitomallinsa vuoksi ja se istuikin kuin hansikas. Beatricessa (kuvat Seremonian sivuilta) oli kuitenkin minun makuuni liikaa kimaltavia koristeita. Malli oli upea, mutta eihän sekään ilmainen olisi ollut...




Tämän jälkeen palattiin sitten taas takaisin a-linjaisiin ja ah, sieltähän löytyi toinenkin aarre. Kuva ei tee tälle Affinity Bridalin puvulle lainkaan oikeutta, mutta se oli todella kaunis. Ei ehkä Toscanan voittaja, mutta kaunis. Olen sen verran ihastunut sydänpäänteihin, että suora yläosa ei sytyttänyt ja vyötäröllä olevan soljen poistaisin, mutta se yläosan helmikristallikirjailut! Tämän hinta oli 1200, joten se nyt jotenkin olisi vielä ollut mahdollinenkin. Mutta tällä hetkellä ykkössijaa pitää kuitenkin edelleen Toscana :)


Kuva: Affinity Bridal


Kuva: Seremonia

1 kommentti:

  1. Vinkiksi vaan, jos et vielä tiedä, että Stokkalla saa maaliskuun ajan kanta-asiakaskortilla hääpuvuista -20%.

    VastaaPoista