tiistai 25. kesäkuuta 2013

This is the end and the beginning

Tähän minä nyt lopetan, kiitoskortit ovat lähteneet ja saapuneet ja tarinat on kerrottu, 199 sellaista. Tämä blogi hengailee täällä kummittelemassa vielä hetken tai pari, mutta poistuu sitten täältä pölyttymästä. 


Kiitos, että olitte niin mukavaa seuraa tällä matkalla! Jos minulle kaksi vuotta sitten olisi sanottu, että kohta bloggaat häistä olisi kyllä vähän naurattanut. Vieläkin vähän naurattaa, niin hauskaa tämä on ollut. Seuraan vielä teidän monien tarinoita häitä kohti, mutta täytyy kyllä myöntää, että kiinnostus häitä kohtaan on lopahtanut suurinpiirtein yhtä nopeasti kuin se tulikin. 

Meidän matka jatkuu ja bloggaaminenkin jatkuu, mutta WhiteRoomsin puolella. Aika aikaansa kutakin. Ja nyt aikaa vievät uudet mietteet siitä asunnosta ja iänikuinen haaveilu mahdottomasta ja mahdollisesta. Sitä voi tosiaan seurata WhiteRoomsin puolella, joten tervetuloa mukaan :)1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi ihanasta hääblogista, oli kiva lukea häidenne järjestelystä ja lopulta häistä! :) Kaikkea hyvää! T: Vivi Vinna

    VastaaPoista