keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Mitä pitäisi muistaa kysyä hääpaikalta

Laitoin Aliaan tässä yhtenä päivänä viestiä pilkun siirtämisestä puoli kahteen ja sainkin nopeasti vastauksen. Häistä ennnen vastannut työntekijä olikin vaihtanut työpaikkaa ja kanssamme toimisi nyt uusi henkilö. Tältä uudelta tyypiltä tuli sitten kysely, että hän ei löydä häälomakettamme koneelta, joten voisimmeko mahdollisesti täyttää sen uudestaan. Sydeämeni löi tässä vaiheessa tyhjää, "Ei me olla koskaan täytetty mitään lomaketta, apua.. mitä jos meillä ei ole hääpaikkaa!!!!". No siitä ei ollut kyse, edellinen työntekijä ei varmaan ollut tajunnut edes kysellä meiltä sitä lomaketta, kun varattiin paikkakin niin aikaisin. Olin alunperin ajatellut, että hääpaikalla käydään läpi asioita sitten joskus luokkaa loka-marraskuussa, mutta Aliasta ehdotettiinkin, että voisimme tulla jo nyt niin saadaan suunnittelu käyntiin.En sitten viitsinyt kertoa tyypille, että öh mä olen jo kyllä aika pitkällä näissä suunnitelmissa :D 

Summa summarum me mennään huomenna juttelemaan esimmäisen kerran "tosissaan" juhlapaikalle ja ajattelin vähän listata tähän mitkä asiat pitäisi saada siellä paperille. Monet näistä me selvitettiin jo varauksen yhteydessä, mutta varmaan käydään nekin vielä huomenna uudestaan läpi. 

Jo ennen paikan varausta tein itselleni kysymyslistan asioista, jotka on otettava huomioon juhlapaikalla:

Narikkatilan riittävyys
Vessojen riittävyys ja helppokulkuisuus
Kynttilöiden polton sallittavuus
Mahtuuko bändi
Millainen äänetoisto on talon puolesta

Kuva: HeartLoveWeddings


Mitä sitten pitäisi muistaa puhua siinä varsinaisessa palaverissa huomenna? Osa on niin pikkujuttuja, että varmaan ei nyt tarvitse vielä huomenna niitä tarkemmin miettiä, mutta listaampa ne kuitenkin. Uskon että Alian henkilökunnalla on myös mielessä lista läpikäytävistä asioista, joten odotan innolla tapaamista. 

Aikataulun läpikäynti
Juoma-asiat (määrät, hinnat, baarin aukeaminen ja mahdolliset häätarjoukset)
Tupakkapaikan sijainti
Maljakko morsiuskimpulle
Mikrofoni puheita varten
Pilkun siirtämisestä sopiminen
Bussin kääntöpaikka
Lahjojen säilytys/pitääkö viedä samana iltana pois vai voiko hakea vaikka seuraavana päivänä
Pöytäjärjestys (milloin toimitetaan heille, onko joku järjestys tilassa erityisen toimiva?)
Kattaustoiveet (mulla on lautasliinan taitteluun idea, helppo katsotaan voitaisiinko toteuttaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti