perjantai 13. heinäkuuta 2012

Kuvausjuttuja

Ollaan puhuttu meidän kuvaajan kanssa, että otetaan harjoittelusessio ennen häitä, jotta varsinkin mulla on mahdollisuus tottua salaman kanssa otettaviin kuviin ja että saadaan matskua meidän kutsuihin. Mikä ettei kuvia voisi käyttää myös muissa jutuissa, vaikkapa pöytien numeroinnissa tms. Esittelin jo kerran yhden ihastuttavan kuvaidean, mutta toisaalta myös rennompi meininki voisi tuoda kiinnostavia kuvia. Alla esimerkkejä ihanista kihlakuvasessioista :)

Kuvat: WhimsicalWonderlandWeddings

Kuvat: BorrowedAndBleu

Kuvat: ModernlyWed

4 kommenttia:

  1. Eilisen kokemuksen perusteella en voi kuin suositella kihlakuvausta <3 Meillekin se oli ensimmäinen kuvaussessio yhdessä, ja antoi varmuutta siitä, että hääkuvatkin sitten varmasti onnistuvat, ja opimme jo myös vähän miten meidän kannattaa poseerata yhdessä. Yksinhän on helppo (tai no joillekin on) poseerata kameralle, mutta kun pariskuntakuvissa pitää jotenkin osata ottaa huomioon se toinenkin ja vielä näyttää luonnolliselta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää on just ideana, että sais varmuutta sinne kuvattavana olemiseen. Onnistun nimittäin aina vääntämään silmäni kiinni kaikkiin kuviin... Ne teidän kuvat oli ihan mielettömän upeita, itse kyllä vielä vähän arvon haluanko laittaa sitten naamaani tänne, mutta kyllä te varmaan jotain ainakin pikkupaloja kuvista sitten saatte :)

      Poista
  2. Mäkin alan olla sit mieltä, että kihlakuvat tarvitaan :). Kivoja kuvia! Miten oot muuten löytäny kuvia, joissa on punapäitä? ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eheh.. mä vedän niitä magneetin omaisesti puoleeni :D

      Poista