torstai 28. kesäkuuta 2012

Ostoksia

Pohdiskelin aiemmin jo tuota alusvaatekysymystä hieman ja kokeiluluontoisesti tilasin nyt sitten tällaisen Ultimon Miracle Backless Bodyn:


Kuvat: Ultimo


Tätä on haukuttu ja kehuttu, mutta se voisi hyvinkin toimia pukuni kanssa. Koska puvussa on pienet pitsihihat pystyisi sen alle naamioimaan läpinäkyvät olkaimet joko halterneckinä tai sitten ihan tuolla kuvassa näkyvällä tavalla. Stilissiman Hanna sanoikin, että olkainten kanssa olisi varmasti kyllä eniten tukea ja ompelija saa kyllä kaiken naamioitua sinne hihan alle. No katsotaan kun se tulee :) Selän aukinaisuus on eri mallien päällä näyttänyt eri syvyisiltä, joten pitää nyt sitten itse kokeilla toimisiko tällainen ratkaisu.

5 kommenttia:

 1. Minulla heräsi yksi (varmaankin typerä) epäromanttinen kysymys. Jos tuollaisen päällä on iso, muhkeahko mekko, kuinka vessassa käynti onnistuu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mikään ihan maailman kätevin systeemi, mutta tuolla haaroissa on sellanen kiinnityssysteemi eli sen saa siis vessassa käydessä auki ja sit takas kiinni. Ei varmasti mikään maailman hienoin systeemi, eikä todellakaan romanttisin, mutta väliäkös sillä, jos kerran toimii. Minun mekkoni ei onneksi nyt ole kuitenkaan mikään supermuhkea, mutta jos olisi, niin sitten se mekko pitää vaan kerätä syliin ja pidellä ylhäällä. Saattaa tarvita jonkun auttamaan, mutta mitäs varten sitä kaasoa nyt tarvittiinkaan ;D

   Poista
 2. On se vaan kiva, että itsekkin meinaan hankkia avonaisella selällä varustetun puvun, joka näyttää päällä kyllä todella kauniilta, mutta jahka päästään hääyönviettoon ja riisumaan pukua, saattaa todellisuus ollakkin aika karu: yltäpäältä puuterinväriseen bodyyn verhottu emäntä, jota on hyvällä tuurilla myös teipattu joiltain osiin kasaan. Loppuupahan ne romanttiset aatokset top tykkänään. :)

  Onneksi kuitenkin mies on nähnyt tähän päivään mennessä jos jonkinlaisia pukuvirityksiä emäntänsä päällä, niin ei pitäisi heti kauhistua ikiajoiksi. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D niin ja toimivuus ennen kaikkea, se on nimittäin aivan sama miten nätit ne alusvaatteet on, jos koko päivän on epämukavaa niissä tai ne eivät toimi trakoituksessaan eli alusvaatteina, silmänruokaan voi sitten vaihtaa vaikka myöhemmin :)

   Poista
 3. HEI! Kertoisitko toimiko tämä?

  VastaaPoista