torstai 7. kesäkuuta 2012

Aristokraattinen vaaleus

Oma ihoni on hyvin vaalea ja kun sanon hyvin vaalea niin tarkoitan kalkkilaivankapteeni osastoa. En oikeastaan nykyään edes halua ruskettua sillä tiedostan hyvin auringonoton vaarat näinkin vaaleihoiselle, joka tietenkin palaa herkästi ja ruskettuu huonosti. Koska rusketus ei ole iholleni luonnollinen tila, en ole myöskään itseruskettavien kanssa koskaan jaksanut pelailla sen enemmin. Kutsunkin ihotyyppiäni kalpean sijaan aristokraattiseksi vaaleudeksi, sillä joskushan se oli tavoiteltu tila ja ehkä vielä tulevaisuudessakin saa olla hyvin vaalea, ilman että aletaan ehdotella itseruskettavia. Usein juuri häävalmistautumisen yhteydessä puhutaan, että kevyesti päivettynyt iho olisi ehdottomasti tavoiteltava tila, ikäänkuin muuten morsian ei voisi olla kaunis. Minulle siinä vaan ei ole mitään järkeä. Onneksi myös netin maailmassa tulee joskus vastaan kuvia morsiamista, jotka eivät ole "oikeaoppisesti" ruskettuneita ja silti tyrmäävän kauniita! Esimerkkinä toimii alla olevien kuvien morsian.



Kuvat: ClarkWalkerStudio

5 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. Itsekkään en suoranaisesti rusketu vaan palan ja olen punainen. Terveisin toinen kalkkilaivankapteeni.. :D

    VastaaPoista
  2. Täällä myös yksi valkonaama. Rusketun kyllä, mutta en todellakaan jaksa pelkän rusketuksen toivossa makoilla tuntitolkulla auringossa.. Joskus aiemmin kyllä..

    Nykyään panostan siihen, että päivettymisen sijaan korostan vaaleutta ja meikkaan ihon kuulaaksi. Pääsee paljon helpommalla.

    VastaaPoista
  3. Ihailin näitä samoja kuvia toisella sivustolla! :) Vaalea olen muuten minäkin, vaikka ripset, kulmat yms tummia ovatkin. Ennen otin ruskettumisesta paineita, mutta nyt lähinnä pelkään rajoja hääpuvun takia. Ja otan kyllä kohteliaisuutena, kun joskus joku kutsuu Lumikiksi vaalean ihon ja tummien hiusten takia. Kyllä meille vaaleaihoisillekin on hetkensä. :)

    VastaaPoista
  4. Ja täälä kans yks valkonen morsian, jota aina kaverit sanoo maidolla pestyksi.. Onhan meitä muitaki :)

    VastaaPoista
  5. Ei mulla muuta kuin et: aristokraattinen vaaleus <3

    VastaaPoista