keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Hääautopohdintoja

Meillä ei ole sulhasen kanssa (siis ihme kyllä ei sulhasellakaan) mitään erityisempiä toiveita auton suhteen. Avoauto olisi ollut tietty hieno, mutta se talvi... Bestman S:n homeisessa Golfissa olisi ollut tunnelmaa, mutta tämä auto on valitettavasti jo autojen hautausmaalla. Mitä sitä nyt sitten keksisi, tartteeko sen edes olla mitenkään erityisen spesiaalia? Koska vieraillemme tullaan tilaamaan jonkin näköinen kyyditys juhlapaikalle niin samallahan sitä voisi sitten tilata jonkun auton myös meille. Silloin kyseessä olisi varmaan ihan joku perus edustusauto. Vieraille tilataan varmaankin bussi tai kaksi. Ehkä vähän tylsä ratkaisu, mutta kun ei sillä nyt oikeestaan ole meille väliä niin ei jaksaisi tehdä ainakaan tästä asiasta vaikeampaa kuin se on :)



4 kommenttia:

  1. Niin, eihän sitä loppupeleissä hääkulkuneuvolla oo niin suurta merkitystä :) Meillä sulho on kuitenkin ollut alusta asti sitä mieltä, että hän valitsee auton ja mulla ei oo siihen mielipidettä :D Kuulemma Camaro tulee, mutta ei haittaa.. Räyheet äänet sit ainakin, kaikki kuulee että me tullaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kanssa ajattelin, että sulho olisi asiasta enemmän kiinnostunut, kun siitä alunperin puhui. Mun autotietoudesta kertoo varmaan paljon se, että juuri googlasin mikä on Camaro :D hienolta näyttää!

      Poista
  2. Ompas sulla kiva blogi! Liityin lukijaksesi :)

    VastaaPoista