tiistai 5. maaliskuuta 2013

Juhlat Aliassa

Sorisorisori, että tämä taas nyt jää, kun no meillä ei ole vielä meidän potrettikuvia ja se sotkee mun aiottua postausjärjestystä (ne on luvattu tällä viikolla, joten sitten...), mutta jatketaan nyt hiukan yleisemmästä eli juhlapaikasta ja sen toimivuudesta. Näin heti alkuun todettakoon, että olimme erittäin tyytyväisiä Aliaan juhlapaikkana. Hommat toimi hienosti ja henkilökunta oli aivan mahtavaa ja se ruoka, no sen takiahan me tuonne haluttiinkin :D



Järjestelyt ennen häitä
Olimme Alian kanssa yhteyksissä jo 1,5 vuotta ennen häitä ja kävimmekin katsomassa paikkaa ennen varauksen tekemistä. Reilut puoli vuotta ennen häitä kävimme uudestaan Aliassa juttelemassa käytännönjärjestelyistä ja tämän jälkeen hommat hoidettiin sähköpostitse. Vastausta ei tarvinnut koskaan odottaa pitkään ja porukalla on siellä ihan selkeä "can do"-asenne. Päivää ennen häitä veimme lopullisen pöytäjärjestyksen ja koristeet juhlapaikalle, missä he hoitivat homman sitten lopulliseen muotoonsa.




Hääpäivä
Kun saavuimme miehen kanssa juhlapaikalle saimme heti käteen lasilliset kuohuviiniä ja ihastelimme siinä sitten paikkaa. Bändi oli sovitusti käynyt roudaamassa ja kamat vaikuttivat muutenkin olevan paikoillaan. Ainut puute joka oli se, että jostain syystä meidän (istuimme siis kahdestaan) pöydässämme ei ollut pöytäkortteja eikä paikkalappuja, vaikka meillekin sellaiset oli ja pöytä olikin suorassa linjassa eikä vinottain. Kysymyksessä oli nyt kuitenkin niin pikku jutut, että ei jaksettu niiden perään alkaa kyselemään, hassua vain ja tietysti meidän pöytä ei sitten ollut ihan niin viimeistelty lookiltaan, mutta as I said.. aivan sama :D

Tarjoilu pelasi aivan älyttömän hyvin ja ilmeisesti santsikierroksiakin ehti hakea. Tähän on hirveän vaikea ottaa kantaa, kun oli kaikkialla ensimmäisenä... Laitan ruuasta vielä ihan omankin postauksen :) Bändi ja kuvaaja ruokailivat myös paikanpäällä ja koska en ole tästä mitään kuullut niin ilmeisesti homma hoitui ilman ongelmia. Palvelusta ei vaan voi sanoa muuta kuin, että homma on kohdillaan kun emme käytännössä heidän läsnäoloaan huomanneet :) Kiitos siis Alian ihanalle henkilökunnalle sekä erityisesti Kirsikalle (joka jaksoi vastata loputtomiin jossain vaiheessa varmaan jo bridezillamaisiin kysymyksiini)!


Kaikki kuvat Timo Idänheimo (ethän kopioi!)
Häiden jälkeen

Alialle sopi hyvin, että haimme lahjat vasta sunnuntaina, mikä helpottikin hääpäivän logistiikkaa ihan huomattavasti. Kaiken kaikkiaan mukavan helppo keissi tuo Alian kanssa puljaaminen, mitä nyt pikkujuttuja. Mun huivi on itseasiassa varmaan edelleen siellä, sillä äitini piti hakea se häiden jälkeisellä viikolla pois, mutta unohti ja siellä se taitaa olla edelleen...

4 kommenttia:

  1. Mä voin lenkkeillä joku päivä pelastamaan sun huivin :). Hihii! Kenenkäs se paikka tuolla ylimmässä kuvassa kurkkiikaan?

    Komppaan tätä postausta, Aliassa toimi asiat aivan täydellisesti (paitsi mun edellisen illan venähtämisestä johtuen musta tuntui, että vesilasin täyttö ei ehkä toiminu aivan riittävän ripesti...). Ruoka oli mahtavaa, paikka tosi kaunis ja palvelu hyvää. Suosittelen ehdottomasti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi voiskin olla hyvä, jotenkin epäilen että äiti ei tule saamaan sitä aikaiseksi ja ite tulee aikas vähän liikuttua tuohon suuntaan :) Pitääkin nyt soitella ja sopia milloin nähdään!

      Poista
  2. Aivan ihana postaus ja mahtavaa, että kaikki oli sujunut hyvin. Innolla odotan lisää postauksia Aliasta. :) Tämä ehdottomasti vahvisti Aliaa ihanana paikkana järjestää häät!

    -M-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti, jos arvostaa sujuvaa tarjoilua ja mahtavaa ruokaa :) Teen tosiaan siitä ruuasta oman postauksen vielä.

      Poista