sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Tähtisade?

Hääparin tervehtiminen kirkon portailla on myös vieraille ihan hauska hetki, joten jotain siihenkin olisi kiva keksiä. Koska useimmisssa kirkoissa riisin heitto on kielletty ja olen ehkä muutenkin sitä mieltä, että en halua kaivaa hääyönä kiloa riisiä kampauksestani niin kirkosta poistumisen "juhlistaminen" on vähän auki. Perinteiset heitettävät asiat ovat poissa laskuista ja muuten rakastamani saippuakuplat eivät kyllä oikein toimi talvella. Surffaillessani inspiraatiokuvia törmäsin sitten tähtisadetikkuihin ja siis hei, nehän on ihan mahtavia! Hinnaltaankaan tähtisadetikut eivät ole ihan mahdottomia, sillä noin kahdella eurolla saa 5 kappaleen paketin pitkiä tikkuja eli jos niitä olis vaikka 20 pakettia eli 100 tikkua, niin hinnaksi tulisi about 40 euroa, ei mitenkään paha siis :)

Kuva: Weheartit (tässä kuvassa on aitoa tunnetta!)

Siis aivan mahtavia, mutta... Pitääkö meidän hankkia kaikille suojalasit jos haluttais, että jengi heiluttaa näitä? Ja miten sytytys hoidettaisiin, kaasolla ja bestmaneillä sytkärit? No jos unohdetaan kaikki käytännön pulmat niin allaolevan kuvan idean haluaisin toteuttaa aivan ehdottomasti. Pitkä valotusaika ja joku juoksemaan tähtisadetikun kanssa meidän ympäri :D

Kuva: Weheartit

6 kommenttia:

  1. jos kirkon pihalle saa laittaa pari ulkoroihua, onnistuu sytyttäminen miniosti niistä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah totta, niillähän se onnistusikin ihan sutjakasti!

      Poista
  2. Oih, mahtava idea juuri talvihäihin. Etsittäisiinkö mullekin joku sulho, niin mäkin pääsisin googlettelemaan tällaisia ideoita ja hempeitä kuvia. Jos nyt kuitenkin jostain muualta kuin täältä keskeltä Norjaa.

    Ihana kyllä lukea sun ideoista. Pian nähdään <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. <3 on kyllä ihan mahtista että ihan muutan päivän päästä nähdään!

      Ja miten niin ei keskeltä Norjaa :P

      Poista
  3. Ihana blogi sulla!:)

    Sama unelma mullakin, että tähtisädetikkuja heiluteltais kirkosta tullessa. Mietin myös tätä ongelmaa, mutta sähän ratkaisit sen mun puolesta.:)

    VastaaPoista
  4. Hei, menimme naimisiin tänä vuonna tammikuussa Johannekaen kirkossa ja hyvin toimi tähtisädetikut vaikka olimme ulkona noin 15.30. Ulkotulet toimii, mutta itse ostin valkoisia ja hopeisia sytkäreitä jotka tuunasin pitsillä ja tarrahelmillä (ainut näpertely jonka itse tein). Näitä kaasot jakoi joka toiselle vieraalle ulostullessa, bestman taas otti tulenjohdon käsiinsä, muutenhan tikut olisivat palaneet loppuun eri aikaan ja iltapukuvieraat roihahtamisvaarassa. Nyt ei myöskään jäänyt roskia minnekään, kaasot keräsivät käytetyt tikut samaan kassiin josta jakoivatkin:)

    VastaaPoista