torstai 19. tammikuuta 2012

Se mekko

Haluan pukeutua valkoiseen mekkoon sen olen tiennyt jo pitkään. Toinen "päätetty" asia on se, että puku on pitkä. Vaikka puvut, jotka paljastavat esimerkiksi näyttävät kengät ovat ihanan leikkisiä, niin talvella pitkä puku saattaisi myös lämmittää tätä vilukissaa. Jos pukuni kuitenkin olisi lyhyt, olisi se ehkä jotain näiden tapaista:


Kuva: bellethemagazine.com



Kuva: elegantlacebridal.com

Tuollaisiin lyhyisiin pukuihin voisi tuoda ihanaa särmää värikkäillä tai sitten muuten vaan upeilla kengillä, mutta kuten sanottua olen metsästämässä nyt kuitenkin pidempää pukua. Lyhyistäkin puvuista voi tosin jo ehkä päätellä, että tyllipukuihin olen ihastunut. En ole vielä käynyt varsinaisesti sovittelemassa pukuja, mutta muutamaa WhiteOne merkin pukua tuli ihan ohi mennen sovitettua yllytyksen seurauksena. Olin jo aikaisemmin katsonut ensimmäisen puvun kuvaa netissä ja vaikka puku olikin ihana, sain huomata, että vartalolleni sopisi paremmin hiukan ylempänä oleva vyötärölinja.

Kuva: WhiteOne
Myyjä halusikin sitten kokeilla vuoden 2012 malliston Triesteä päälleni. Puvussa oli mielestäni ehkä vähän hölmö kukkakoriste vyötäröllä, mutta muuten puku oli todella kaunis. Tajusin tuota pukua kokeillessani, että sweetheart pääntie on todellakin minua varten. Upea! Trieste ei nyt ehkä kuitenkaan ole pukuni, mutta tätä tyyliä haetaan.

Kuva: bestbridalprices.com
Tässä nyt siis tämän hetkisiä ajatuksia puvusta. Kunhan myöhemmin tänä vuonna pääsen ihan todenteolla sovittelemaan pukuja, niin eiköhän se oikeakin sitten kävele vastaan. Muitakin ajatuksia minulla on jo nyt pukuun liittyen, mutta niistä sitten ihan erillisessä postauksessa.

1 kommentti:

  1. Kauniita pukuja, etenkin tuo Trieste!

    Itselleni tulee W1:lta Triana, jonka koristetta itsekin aluksi vierastin (+ noita mallikuvia, koska tuo mallityttö on jotenkin.. No, ei vaan iske pukujen ulkonäkö hänen päällään)

    Tsemppiä pukufiilistelyihin ja sen oikean puvun etsintään! :)

    VastaaPoista