perjantai 20. tammikuuta 2012

Kynttilämeri talvea (ja vieraita) lämmittämään

Häiden koristelu vaikuttaa haluttuun teemaan ehkä juhlapaikan tyylin lisäksi eniten. En ole varsinaisesti koristelujen ystävä (ja sulhanen vielä vähemmän), joten kaikki sydänkuviot, timantit tai mikä tahansa ylimääräinen pöydässä on pannassa. Pöytiin on suunniteltu vain pienet kukka-asetelmat ja kattaus menu- ja paikkakortteineen, mutta kynttilöitä tahdon ja paljon. Varmistimme heti jo ensimmäisellä käyntikerralla Aliaan, että kynttilöiden polttaminen on sallittua. Jos kynttilöitä halajaa, kannattaakin ottaa huomioon, että kaikissa juhlapaikoissa ei välttämättä ole sallittua polttaa kynttilöitä esimerkiksi kohteen kulttuurihistoriallisen arvon takia.

Kuva: Weheartit

Käydessämme Aliassa meille kerrottiin, että heillä on varastossa paljon erilaisia tuikkukippoja. Pitää tiedustella niiden määrää vielä lähempänä tarkemmin, mutta joka tapauksessa, koska toiveissa on saada pöytiin kynttilämeri, niin omiakin kippoja todennäköisesti tarvitaan. Ylläolevassa kuvassa on käytetty kynttiläkippoina erilaisia purkkeja, mikä on kyllä tosi kiva idea, mutta niiden kerääminen ehkä työn ja tuskan takana.

2 kommenttia:

  1. Ei kannata liikaa murehtia koristeiden pois siivoamista. Meillä hääseurue (kaasot, vanhemmat yms.) ainakin tekevät sen ihan mielelläänkin ja sanoivat ettei niissä ollut loppujen lopuksi edes iso homma vaikka koristeita oli TODELLA PALJON ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa kammosin enemmän sitä purkkien keräilyä häitä varten :D mutta tämä ongelma itseasiassa jossain määrin katosi, kun kaasoni ilmoitti luettuaan tekstin, että on jo kuulemma keräillyt omia häitään varten purnukoita ja saan ne sitten häneltä jos haluan purkkeja käyttää. Ihana nainen <3

      Poista