tiistai 23. lokakuuta 2012

Sormuksen etsintää

Käväisin perjantaina I love me-messuilla kultasepänliikkeiden ständeillä katselemassa vihkisormustarjontaa, sillä sormuksen hankinta killuu vielä ToDo-listalla. Toiveissani on hyvinkin klassinen viiden timantin rivisormus, niin että timantit on istutettu kruunuun eikä upotettu kanavaan. Unelmasormukset ovat alla olevien Tillanderin sormusten tyylisiä ja yhden tarjouksen Tillanderin ständiltä sainkin. Tarkoituksena olisi käydä  vielä marraskuun alussa jutustelemassa vielä Lindroosilla, mistä kihlatkin on ostettu, josko sieltä saisi vieläkin paremman tarjouksen vastaavan tyyppisestä Sandbergin sormuksesta kuin ylimmän kuvan Tillanderin Elisabeth. Se on kyllä havaittu, että ihan halvalla ei tämän morsiamen unelmat mukaan lähde, joten pientä kompromissinkin poikasta joudutaan tekemään, mutta kyllä siihne noin 1500-1600 euroon saa jo hyvinkin tämän morsiamen silmää miellyttävän killuttimen kunhan vähän tinkii ;)




4 kommenttia:

  1. Ihania sormuksia!:) Mulla alussa oli ihan ykkösenä tuo Tillabderin Aada mutta kun kokeilin niin timantit olivat liian pienet mukamas!:D
    Nyt löysin messuilta Sandbergin yhden timantin kruunuistutuksen joka veti jalat alta<3 Timantti oli 0.70ct ja hintaa löytyi kirpeät 9000€, nyt kun olen tehnyt etsimis työtä löysin verkkokauppa Diamon.
    Diamo on Lappeenrannassa ja hyvin ammattitaitoisia ihmisiä siellä. Soitin ja kysyin timanteista kaikkea ja sain SUPER hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Siellä pystyy teettämään juuri sellaisen sormuksen kuin haluat. Täysin samanlainen sormus mihin ihastuin mutta 0.75ct timantilla Diamosta on 4667€ eli puolet halvempi. Ja olisi saanut vieläkin halvemmalla jos antaa periksi hieman timanttien laadusta. Kannattaa tutustua sivuihin!:)

    VastaaPoista