keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Pitäisköhän meidän kohta tehdä jotain?

Aika laukkaa eteenpäin sellaista vauhtia, että mukana on vaikeaa pysyä. Meidän häihin on reilun viikon päästä enää kolme kuukautta ja joulukuu repaleisuudessaan on järjestelyjen kannalta ehkä hiukan menetettyä aikaa. Tässä pitäisi siis vähitellen alkaa toimimaan niin koristeluiden ja muunkin tilpehöörin suhteen. Sillä vaikka meille ei mitään viittä sataa origamilintua tulekaan, niin pitäisihän ne koristeet kuitenkin tilata/hakea sieltä kaupasta jossain vaiheessa, jos ne meinaa pöytäänkin saada.

Koristeilla tarkoitan tässä tapauksessa kakunkoristetta, paikkalappuja, pöytänumeroita, pöytäjärjestykseen tarvittavaa liitutaulua sekä liitutaulutussia. Kakunkoristeita olen katsellut aikaisemminkin, mutta väsäsin tällaisen kollaasin aiheesta, jotta voin sitten näyttää sen miehelle ja kysyä, mikä niistä olisi hänen valintansa (itselläni on jo suosikki kylläkin). Liitutaulun ajattelin hakea Lohikarilta, mistä saa varmaan sen tussinkin. Paikkakortit tilaan hyvin todennäköisesti Etsystä, mutta katsotaan nyt sitäkin vielä hetki :) Pöytänumeroiksi tulee skumppapullot liitutaulu hengessä. Koska käyttämämme pullot ovat Freixnetin Brut Cava -pulloja, jotka ovat matta mustia ajattelimme kokeilla, josko niissä olisi liitutaulutussilla merkattuina liitutaulumaisuutta tarpeeksi ettei tarvitsi ryhtyä maalaushommiin. Kerron tästä projektista joku päivä lisää, tänään on illalla luvassa pullojen pesua ja etikettien irti liottamista.







5 kommenttia:

  1. Mulla on ollu ihan samanlaiset fiilikset, meillä vaan kolkuttelee jo pian se 2kk ovella. No, veronpalautukset tulee, niin alan shoppailla hulluna... 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo äkkiä tämä aika vaan katoaa. Yritän kuitenkin välttää tuon shoppailen hulluna vaiheen :D

      Poista
    2. Mun on pakko alkaa kohta tekemään sitä, kun on niin vähän hankittuna... :D Pitää mm. raahata mies pukukauppaan ja kenkäkauppaan, mitkä on jo omat operaationsa.

      Poista
  2. Hihi, meillä on häät viikko teidän jälkeen ja ei olla tehty vielä YHTÄÄN MITÄÄN :D Ohan tässä tätä aikaa... no hätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehtii ehtii! Tosin paikkojen kanssa vois olla kiire, mutta sellanenhan teillä jo on, joten kyllähän teillä nyt jotain on :)

      Poista