torstai 16. elokuuta 2012

Morsiamen äiti

Äitini on ollut häistä aika innoissaan ja alkoikin suurinpiirtein heti kihlauksesta kuultuaan suunnitella omaa asuaan. Hömppä <3 Äidilläni on tapana teettää varsinkin juhlavaatteet, sillä isokokoisempana naisena kaupan valikoimat ovat valitettavan telttoja. Mikä siinä on, että hyvin leikattuja vaatteita ei enää myydä, ihan kuin sitä kukaan isokokoisempi tahtoisi sitä vielä erikseen korostaa pukeutumalla kaapuun? No joka tapauksessa, koska asu joka tapauksessa teetetään voidaan lähteä ihan alusta.

Inspiraationa äidilläni oli aluksi Cornwalllin herttuatar Camillan tyyli. Tämä tarkoittaa siis mekkoa ja samanpituista pitkää jakkua.Varsinkin tuo ylemmässä kuvassa oleva mekko-jakku yhdistelmä miellytti äitini silmää. Kuitenkin hiukan lisää mietittyämme totesimme, että valmiiksi hihallinen asu olisi talvella helpompi, kun on kuitenkin vielä lisäksi ulkotakki. Inspiraation lähteeksi tulikin siis toisen kuvan mekko, joka löytyi netistä käyttämällä hakusanaa "Mother of the Bride", luovaa eikö totta ;) Liian hailakat sävyt eivät pue äitiä ja pohdimmekin yhdessä, että smaragdin vihreä (ks. kolmas kuva) sopisi äidilleni todella hyvin.


Kuva: storage.canoe.ca
Kuva: Siri


Kuva: ChicNostalgia

Hatusta äitini on ollut erityisen innoissaan ja sellaisen hän ilmeisesti meinasi teettää HopeHatissa. Alla muutamia hattuja, joiden tyyppisten uskoisin hyvinkin sopivan äidilleni, pitääkin muistaa näyttää ne äidille. Hatun väreistä puhuttiin, että vaalean harmaa voisi olla kaunis, kengät vielä samaan sävyyn niin voilà!


Kuva: CocoFashion

Kuva: CocoFashion
4 kommenttia:

 1. Morsiamen äidistä tulee varmasti näillä inspiraatioilla erityisen tyylikäs! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon myös näin :) on kyllä kiva, kun voi teettää vaatteita, sillon saa juuri oikein istuvaa ja kaunista

   Poista
 2. Samaa mieltä ensimmäisen kommentoijan kanssa! :)

  VastaaPoista