keskiviikko 22. elokuuta 2012

Vihkipappi

Vihkipappihan tulee yleensä morsiamen kotiseurakunnasta, mutta vihkijän voi hankkiä myös itse. Me päädyimme pyytämään vihkijäksi Otapappia eli siis pastoreita jotka toimivat erityisesti Otaniemen teekkareiden parissa. Tätä kautta teekkaritaustamme olisi läsnä vihkimisessä ja toisaalta Otapapit ovat kokemuksen perusteella rentoa porukkaa :) Otapapeilta tulikin aika nopeasti vastaus, että tottakai onnistuu! Nyt on alustava varaus tehty ja pitäisi vain ilmoittaa tuomikirkkoseurakuntaan, että meillä on oma pappi. Jee:)

Kuva: BelleTheMagazine

4 kommenttia:

  1. Itse myös juuri soitin meidän seurakuntaan, että meille tulee "omasta takaa" pappi! Teini-iän ystäväni on pappi ja suostui tulemaan meidät vihkimään, vaikka on hieman matkaakin. :)

    VastaaPoista
  2. Mahtista, Otapapit ei varmasti oo kuivimmasta päästä :). Meilä kävi ns. supertuuri, kun kaveri, jota olin jo alustavasti miettinytkin papiksi, päätyi Otaniemeen tekemään sijaisuutta viime keväänä. Eli siis ystävä ja Otaniemitaustan omaava pappi samassa paketissa :).

    VastaaPoista
  3. Ihanaa, meillä oli pappina mieheni vanhempien ystävien poika, jonka kanssa mieheni vietti perhelomia poikasena. Kivoja kaikenlaisia tarinoita taustalla heillä yhdessä ja jotenkin oli ihanan luonnollista, että hän sai meidät vihkiä.

    VastaaPoista
  4. On kyllä niin jotenin ihanaa, että teillä kaikilla on joku oikeasti tuttu vihkijä. Mekin mietimme erästä "tuttua" pappia, mutta herra on jo aikas iäkäs niin päädyimme sitten Otapappiin, josta on hyviä kokemuksia ja tavallaan tuntuu tutummalta kuin joku random seurakunnan määräämä vihkijä. Vaikka voihan sieltäkin käydä hyvä tuuri, mutta sitä aina kuitenkin toivoo, että vihkiminen olisi papinkin osalta henkilökohtaisempaa, kuin vain "blaablaa ja olette mies ja vaimo, next..." :)

    VastaaPoista