lauantai 5. toukokuuta 2012

Kirkko-ohjelma ja pöytäohjema vai jotain ihan muuta?

Olettekos te muut meinanneet tehdä minkälaisia ohjelmalappuja vieraille? Nähkääs kun, minä en nyt yhtään keksi, että mitä kaikkea sitä edes tarvitsisi olla. Kutsut, kiitoskortit ja paikkakortit, nää on selkeet, mutta entäs sitten muut. Menu ja ohjelma ja pitääkö olla vielä kirkko-ohjelma? En haluaisi pöytiin mitään ohjelma tornia ja ajattelin, että menut olisivat jokaisen paikalla erikseen menukortteina (ehkä mahdollisesti nimetyt, jolloin se toimisi samalla paikkakorttina). Mutta entäs sitten tosiaan se ohjelma? Oma kortti sillekin tai sitten tämä minun superideani: jaetaan kaikille kirkossa ohjelmakortit, joissa on niin kirkko-ohjelma kuin juhlaohjelma?

En muista itse koskaan tuijotelleeni ohjelmaa erityisemmin pöydässä ja toisaalta kirkossahan sen voisi jakaa mukaan ja jos kaikki eivät sitä muistaisi tai jaksaisi ottaa kirkosta mukaan niin tuskimpa he nyt aivan kärryiltä kuitenkaan tippuisivat. Toimisikohan? Mutta pitääkö sinne kirkko-ohjelmaan saada virren sanat mahtumaan? Siinä olis nimittäin näpyttelemistä... (Se mun kirjoituskone teksti muuten katos bloggerista jonnekin, saatoin poistaa sen vahingossa, ei kylläkään hajua miten :D)
Kuva: flyawaybride


Kuva: alantephotographyblog.com
Kuva: stylemepretty


4 kommenttia:

  1. Meillä on sellainen ratkaisu, että menukortit jaetaan jokaisen paikalle, sen kääntöpuolella on juhlan ohjelma ja yläreunassa tilaa nimelle - eli kolme kärpästä yhdellä paperilla. Nämä painetaan samassa painossa kuin kutsut, samalle kartongille/paksuhkolle paperille. Kirkko-ohjelma tulostetaan kotona hyvin samantyyppiselle, mutta ohuemmalle paperille. Vihkikeskustelussa pappimme sanoi, että jos kirkkoon tulee ohjelmalehtinen, siihen kannattaa virren sanat kirjoittaa - lisää huomattavasti niitä nuotinvierestä hoilaavien määrää :)

    VastaaPoista
  2. Toi vois hyvinkin olla aika hyvä ratkaisu ja kirkko-ohjelman voisi sitten vaikka vaan printata kirjoituskonefontilla. Koska niitä virsien sanoja ei kyllä näpyttele kirjoituskoneella erkkikään saatikka sitten minä :D

    VastaaPoista
  3. Meille ei tule kirkko-ohjelmaa ollenkaan, kun ei katsottu sitä mitenkään tarpeelliseksi, kun meillä ei lauleta virttä.. Menu/ohjelma tulee ehkä jokaiselle tai sitten pöytiin muutama yhteinen. Tarkkaa plaseerausta meille ei tule vaan vieraat jaetaan pöytiin ja voivat sitten istua miten haluavat.

    VastaaPoista
  4. Sama, kirkko-ohjelma jäi pois kun olisin vaatinut siihen tekstiä "uskaltakaakin laulaa ääneen, niin morsian marssii pihalle, eikä palaa!" ja sulhasen mielestä se ei muka olis ollut soveliasta! :D

    Juhlapaikkaan tulee jokaiselle pöytään oma nivaska, jossa menu, ohjelma ja paikkakortti.

    VastaaPoista