keskiviikko 16. toukokuuta 2012

Ihania pukuja, mutta ah niin kalliita...

Justin Alexanderin pukuja olen ihastellut netissä jo aiemminkin ja taas löytyi muutama aivan rakastettava. Ensimmäiset kolme kuvaa ovat puvusta 9694 ja viimeiset kaksi puvusta 8591. Justin Alexanderia ei myydä Suomessa kovin monessa liikkeessä, mutta Järvenpäästä löytyy Pop Wedding, jossa merkki on edustettuna. Heillä on kuulemma tällä hetkellä 9694 liikkeessä (hinta 2000 euroa), 8591:stä en tiedä. Hinnat kuitenkin arveluttavat, keskihinta Justineille liikkuu 1500 - 2500 euron välillä ja jo tuo 1500 euroakin on minulle jo liikaa... Tiedä sitten pitäisikö sitä itseään kiduttaa ja käydä kokeilemassa :) Muutenkin pitäisi käydä nyt kokeilemassa lisää pukuja, koska kesän aikana pitäisi tehdä jo päätöksiäkin.

Kuvat: Justin Alexander Bridal

3 kommenttia:

 1. Teetätän tuon ensimäisen puvun kaltaisen puvun. Pääsen puolella tuosta hinnasta vaikka en kankaissa säästellytkään. Kannattaa etsiä ompelija, saat silloin just sulle tehdyn puvun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah ja voih, jos tonnilla saisi tuollaisen puvun ja ehkä ympättyä siihen sitä rakastamaani tylliäkin niin olishan se mahtista...

   Poista
 2. Ihania pukuja:) Juttelin Pop Weddingin omistajan (?) kanssa häämeissuilla ja heistä jäi ainakin hyvä mielikuva, jos sinne päädyt sovittamaan tai jopa ostamaan puvun :)

  VastaaPoista