maanantai 3. syyskuuta 2012

Hääväsymys

Mietin pitkään, kirjoitanko aiheesta tänne lainkaan. Vaikka häiden järjestäminen on ihanaa iloisessa kuplassa pomppimista ei pieniltä ongelmiltakaan usein vältytä. Häät kun ovat tunteita täynnä oleva asia myös muille kuin hääparille. Hääparin vanhemmissa se herättää omat muistot niin hyvässä kuin pahassakin ja tätä meidän omassa iloisessa kuplassamme elävien morsianten ja sulhasten on välillä vaikea kohdata. Tukahdetut tunteet omia, mutta kenties vanhempien järjestämiä, häitä ja "uuteen perheeseen liittymistä" kohtaan ovat vaikeita vanhemmille itselleen. Ne kun ovat voineet vanhempiemme sukupolvelle olla hankaliakin tilanteita ja tunnemyrskyn kourissa monilta on lapsien häiden kyseen ollessa hukkunut punainen lanka siitä, kenen onnea tässä nyt oikeastaan ollaan juhlimassa. Morsiusparin täytyy löytää tie, jolla kulkea samalla vanhempia kuunnellen, mutta kuitenkin oman päänsä pitäen. Ja jos tästä nuoralla tanssista selviytyy kunnialla niin selviytyy ihan mistä tahansa.

Tällaiset ajatukset ovat viimeaikoina vieneet puhtia hääjärjestelyiltä vaikka juuri nyt pitäisi oikeastaa aktivoitua, häihin on kuitenkin enää 5 kuukautta. Ehkä tällainen hiljaisempi hetkikin on ihan normaalia ja kyllä tästä vielä kiinnostus nousee. Hääkutsujen osalta ollaan jopa edetty jo mallin tekoon (tai no oikeastaan sulhanen lupasi hoitaa homman ja minä sitten vaan korjailen koevedoksia).

Nyt vaan maanantai- ja syysmasennuksesta eteenpäin. Ehkä kohta on jo talvi ja lunta! <3 LeLe 

Kuva: WhimsicalWonderlandWeddings

8 kommenttia:

  1. Tsemppiä! Kyllä se taas siitä lähtee rullaamaan :)

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä myös täältä! Tännehän noitakin juttuja on hyvä purkaa.

    VastaaPoista
  3. Voimaa!
    Mulla meinas olla vähän samat fiilikset muutama viikko sitten, mutta jostain löytyi uutta intoa taas. Viidessä kuukaudessa ehtii vaikka mitä, joten ei stressiä. Tästä pitää nauttia! :)

    VastaaPoista
  4. http://tattoobride.blogspot.fi/2012/09/tiistai-aamu-alkoi-kivasti-tulin.html Tunnustusta sinuull! :)

    VastaaPoista
  5. Naimisiinmeno aiheuttaa kyllä monenlaisia reaktioita ja tuntemuksia hääparin lähipiirissä. Itse kyselin ja kirjoittelin aiheesta talvella esim. näissä postauksissa: http://villivarpunen.blogspot.fi/2012/03/kell-onni-on-se-onnen-katkekoon-sanoi.html ja http://villivarpunen.blogspot.fi/2012/03/onnelliset-ihmiset-osaavat-joskus-olla.html. Kommenttiboksiin kertyi kyllä jos jonkinmoista tarinaa ja kyllä siinä itsekin tuli saatua osansa häähumun sosiaalisista lieveilmiöistä. Niille ei kai mahda mitään. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei varmaan tosiaan mahda, mutta joskus sitä toivoisi, että läheiset ihmiset ymmärtäisivät, että mielipiteillään tai täydellisellä kiinnostuksen puuttella voi myös satuttaa hääparia, joka kuitenkin yritää miellyttää kaikkia. Ja vaikka sitä kuinka vannotaan, että me ei sitten ikinä toisteta omia huonoja kokemuksia niin niinhän siinä sitten käy, joten ymmärrystä molemmin puolin tarvitaan. Kyllä sitä varmaan itsekin on häihin liittyvissä asioissa turhankin herkkänahkainen :)

      Poista
  6. Kiitos kaikille kannustuksesta <3 kyllä se tästä vielä rullaa, kaikkea kivaa on edessä vielä vaikka kuinka paljon :)

    VastaaPoista