tiistai 11. syyskuuta 2012

Korvakilluttimet

Koska pukuni on yksinkertaisuudessaan melko näyttävä (eikös ollutkin looginen kuvaus...) ja meikin punaiset huulet vievät huomiota, haluaisin pitää korut vähäisinä. Tämän takia olen myös viime aikoina pohtinut, että en ottaisi myöskään hiuskorua vaan ainoastaan jotkin kauniit korvakorut. Arkena käytän lähinnä nappikorvakoruja joten ihan hurjat eivät hääkorutkaan voi olla, etten tunne itseäni ihan pelleksi. Olen surffaillut paljon nettikauppoja läpi ja parhaat vaihtoehdot ovat löytyneet Etsystä.


Zirkoni-helmi yhdistelmä voisi sopia pukuuni todella kauniisti, sillä takaosan vetoketju on tarkoitus peittää helminapeilla. Pelkät helmet eivät taas oikeastaan ole ihan minua, mutta nämä ovat kyllä kauniit. Helmi on aika iso (14 mm), mikä tekee niistä hiukan näyttävämmät. Postikuluineen n. 15 e.

Kuva: GisGisPetals

Nämä ovat kopiot Kim Kardashianin hääkoruista, niissä on ehkä vähän huono karma, mutta huolimatta siitä, että Kimin häätyyli oli mielestäni muutoin melko karmaiseva niin korvakorut ovat kyllä kauniit. Tässä porukassa myös kalleimmat, mutta halvempiakin versioita löytyy Etsystä. Postikuluineen n.75 e.

Kuva: CremeDeLuxe

Nämäkin jäivät mieleen, mutta eivät ehkä voita kahta ensimmäistä. Samaa tyyliä kuin edellisissä, mutta ehkä hiukan yksinkertaisemmin. Postikuluineen n. 35 e.

Kuva: LuxDeLux

4 kommenttia:

  1. Kaikki on hirmu kauniita vaihtoehtoja! Vaikeita valintoja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahdollisuuksia on niin plajon, että tässä käy kuitenkin niin, että tilaan vielä monet :D

      Poista
  2. Nuo ensimmäiset ovat kyllä valtavan ihanat! Ja hirmu edulliset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne on kylä superedulliset. Helmi nyt tietysti on muovihelmi eikä aito, mutta kuvass akyllä ainakin kaunis. Pidän todella tuosta simppleistä yhdistelmästä ilman mitään kikkailuja :)

      Poista