perjantai 14. syyskuuta 2012

Valaistumisen hetki

Tajusin tänään saatuani kaasoltani viestin, että kyllä, meidän häihin on tosiaan enää 4,5 kuukautta ja tosiaan nehän järkkää varmaan jotkut polttaritkin, kun kerran nimiä kyselee. Vaikka tämä kaikki on ollut sinänsä tiedossani jo pitkään niin nyt se vaan jotenkin iski: Apua, me mennään naimisiin ihan kohta! :D Musta tuntuu että kaikki on vaiheessa vielä ja sulhokin kyllä itse asiassa tajusi, että kyllä ne häät vaan vastaan sieltä puksuttaa ja ehdotti, josko sitä ensi viikolla alettaisiin niin sanotusti hommiin. Sopii :)

Kuva: We Heart It

8 kommenttia:

  1. Epäreilua! Mulla on vielä 9 kk aikaa, sais tulla ne häät vähän nopeemmin! Ja mun kaasot on ilmeisesti aika aikasin liikkeellä, kun nyt jo yksi kyseli polttarilistan perään... Siis nyt jo? Mitä ihmettä? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa J kyseli sitä kyllä ekan kerran jo ennen kesää, mutta ei meillä ollut vielä silloin oikein mitään lukkoonlyötyä vieraslistaakaan :D Mutta sun kohdalla ollaan kyllä jo aikas ajoissa

      Poista
    2. Mun kaasot kyseli listaa jo muutama viikko sit, ja häihin nyt ripiät 10kk :D

      Poista
  2. Voi että. Teillä on niin monia jännittäviä hetkiä vielä edessä. Nauttikaa! :)

    VastaaPoista
  3. Moikka! Ensimmäistä kertaa vierailulla blogissasi, meillä häät 31.12. eli n. 1kk ennen teitä :) Minullakin tuli ensin 1,5h sitten häähuuma, tämän jälkeen seesteinen kausi ja nyt taas tehdään täysillä. Kaikki alkaa olla valmista, paitsi ohjelman yksityiskohdat. Onnea suunnitteluun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tervetuloa! Ihanaa, teillä on uudenvuodenhäät :)

      Poista
  4. Hei, kiva blogi sulla :) Meillä sattuu juuri samana päivänä olemaan häät. Just itekkin tajusin et apua nehän on jo kohta..että eikun hommiin. Mutta on tää vaa nii ihanaa aikaa, vaikka vähän stressavaa välillä :D

    VastaaPoista