torstai 27. syyskuuta 2012

Hah sehän onkin halpaa kuin saippua

No ei nyt ihan sentään ja sitä paitsi saippua ei ole halpaa, mutta asiaan: rohkaistuneena laitoimme kuin laitoimmekin tarjouspyynnön myös Studio Uniccolle ja eihän se nyt ollutkaan ihan niin paha kuin oletin (en nyt viitsi tähän vielä laittaa hintaa, koska tarkan hinnan saamme vasta kun he ovat nähneet mallit, mutta budjettiin mahtuu hiukan rajoja venytellen). Kutsut ja kiitoskortit tulisivat kohopainatuksella ja kaksipuoleiset pöytäohjelmat digitaalisesti tulostettuna, mutta siis sille 300 gramman paperille. JES!! 

Ohjelmassa onkin ollut operaatio kutsumallin teko. Mulla on ollut jo pidempään päässä aika tarkka visio ja ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että sulhanen on samaa mieltä vain pyöristetyt kulmat saivat häneltä torjunnan eli normi kulmilla mennään ja koko olisi 120x170 mm. Teksti tulee olemaan hyvin yksinkertainen ja perinteinen, mutta julkaisen sen tarkemmin vasta kun kutsut ovat lähteneet. Lopullinen taitto tehdään erään ystävän suosiollisella avustuksella Adobe Illustratorilla ja kutsun fontissa tullaan näkemään alkuperäinen ideamme kirjoituskoneesta. Meille ei tule itse kutsun lisäksi muita liitteitä, koska emme näe tarvetta erilliseen juhlainfoon tai karttaan, eli hyvin simppelillä linjalla mennään.



5 kommenttia:

  1. Kuulostaa hyvältä ratkaisulta!

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, ihanaa nähdä lopulliset kutsut ja muut! :)

    VastaaPoista
  3. Nättiä! Omat kutsumme saimme painosta juuri alkuviikosta, olen niitä vaan ihastellut ja hipelöinyt illat kun tykkään niin kovin, kun infolappu sisäpuolelle on ready :) Täytyypä laittaa blogiin pari kuvaa kun ehtii.

    VastaaPoista