torstai 13. syyskuuta 2012

Kuvaussessio edessäpäin

Olemme sulhasen kanssa menossa ottamaan kuvia  kihlakuvaushengessä lokakuun alussa. Miehellä on itseasiassa ollut paljonkin ideoita tämän suhteen. Hän haluaa, että kuvat ovat iloisia ja leikkisiä pientä vintage henkeä unohtamatta, mikä sopii myös minulle vallan mainiosti, joten niillä spekseillä sitten mennään kuukauden päästä. Alla oleviin kuviin yritin kerätä kuvia jotka henkivät ehkä jotain myös meidän toiveista suhteessa tuleviin kuviin. Kuvissa tulee olemaan meidän itsemme lisäksi meille tärkeitä asioita ja siksi kuvauspaikaksi on valikoitunut paikka joka tietyllä tavalla kuvastaa meitä molempia. Teaserinä voin kertoa, että huonekalut ovat täällä olennaisessa osassa, kuvausten jälkeen näette sitten lisää :)

Kuva: Grey Likes Weddings
Kuva: Glamour And Grace Blog
Kuvat: La Belle Bride


6 kommenttia:

  1. Tuo toinen kuva on aivan ihana! :)

    VastaaPoista
  2. Munkin mielestä tuo toinen kuva on niiiiin ihana! Luvassa on varmasti aivan mahtavia kuvia! Meillä ei kyllä sulhasella ollut oikein mitään ideoita... :)

    VastaaPoista
  3. Ihania kuvia, niin persoonallisia <3 Teille tulee varmasti ihanat kuvat :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kivoja ideoita! En malta odottaa lopputulosta! :)

    VastaaPoista
  5. Kun näytin sulhaselle juuri tuon toisen kuvan (myös oma suosikkini) näytti hän hiukan kauhistuneelta ja kysyi tajuanko, että tuota varten tarvitaan ehkä pari otosta... Sanoin ymmärtäväni:D

    VastaaPoista