torstai 30. elokuuta 2012

Ystävän häät

Olen ollut aivan mielettömän laiska ja blogi jäi hunningolle viikoksi. Hääjutut on nyt tällä viikolla olleet vähemmän pinnalla ja ystävän häissä vietetty viikonloppu veti mehut, ehkä vähän muistakin hommista. Kai sitä vaan on tullut vanhaksi, kun nukkuminenkin olisi kiva vaihtoehto juhlimiselle :D

Viikonloppuna siis oli rakkaan kaaso J:n häät, jotka olivat ihanat ja juuri hääparin näköiset. Viime viikolla on ollut aikalailla noihin häihin liittyvää aktiviteettia, minkä takia muutama bloggausidea on jäänyt vain idea-asteelle, tällä viikolla helpotti taas. Tiistaina askarreltiin muiden kaasojen kanssa polttarikansio skumppalasillisten voimalla, hieno tuli. Torstaina J toi hääpukunsa ja muut tavarat minun luokseni, jota käytettiin valmistautumispaikkana lauantaina. Puvun tuonnin yhteydessä myös harjoiteltiin korsettiyläosan kiristystä (hyvin sujui ja morsian sai hengitettyäkin...). Perjantaina palaveerattiin koko kaaso, bestman, hääpari arsenaalin kanssa (meitä kaasoja oli siis kolme ja bestmaneja neljä) ja katsottiin vielä seuraavan päivän aikataulut kuntoon.

Hääpäivän aamuna laitoin sitten ensi tukkani kuntoon ja riensin sitten auttamaan hääpaikan kuntoon laittamisessa. Hääpaikkana toimi Karhusaaren kartano, joka on ihana vanha kartano/huvila rakennus Länsiväylän kupeessa. Koristelut olivat minimissä, sillä paikka ei niitä juurikaan kaipaa oman historiallisen koristeellisuutensa vuoksi. J oli tietysti aivan mielettömän kaunis ja onnellinen ja sunnuntaina vielä sanoi, että olo on edelleen ihan epätodellinen. Totta se kuitenkin on, naimisissa ovat :)

Kuva ei ole heidän häistään, mutta kaunis tämäkin :) Saan toivottavasti jotain kuvia ainakin itsestäni jossain vaiheessa, ne kuvat jotka  minulla on nyt ovat liian rakeisia tänne laitettaviksi ja photoshop ei niitä pelastanut yrityksestä huolimatta.

Kuva: WhimsicalWonderlandWeddings




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti