maanantai 14. tammikuuta 2013

Viikonlopun juttuja

Voin nyt varmaan tunnustaa niille siellä ruudun takan ajoittain kurkkiville kavereillekin, että olin lähes sataprosenttisen varma siitä, että polttarini olisivat tänä viikonloppuna. No eivät olleet, eikä olleet miehenkään. Mutta tämä spekulaation määrä siitä, että entäs jos meillä ei ole polttareita ollenkaan ja jos ne ovat niin milloin (eipä tässä nyt ole kuin kaksi vaihtoehtoa enää), alkaa saavuttaa jo ehkä jossain määrin huvittavat mittasuhteet kotona :)

Viikonloppu kun nyt sitten oli vapaa, käytimme sen hyödyksi hääasioiden suhteen. Ostettiin vieraskirja (Ordning&Redan musta kierrevalokuvalabumi), luonnosteltiin pöytäohjelma loppuun (mies hoitaa yhden kaverin kanssa lopputaiton huomenna, joten painoon se saadaan keskiviikkona) ja tehtiin pöytäjärjestys. Siis oh dear lord mikä jumppa tuo pöytäjärjestys!

Me tehtiin järjestys tetris tyyliin pöydällä, johon ensin laitettiin tarralaput merkkaamaan pöytiä. Pieniin markkeritarroihin kirjoitettiin vieraiden nimet ja sitten pelattiin. Ihan tasan kymmenen hengen pöytiä oli vaikea luoda ilman kavereiden ja sukulaisten sekoitusta. Ei haluta tunkata ketään kaveria pöytään, jossa ei olisi tuttuja, joten nyt pitääkin lähettää ravintolalle kysymys olisiko kahteen pöytää mahdollista istuttaa 11 vierasta, jotta saataisiin hyvät porukat pysymään kasassa. Jos tämä kikkailu onnistuu, on pöytäjärjestys mielestämme erittäin hyvin toimivan oloinen.

Tänään on sitten edessä puvun (tod.näk? viimeinen sovitus), paitsi tietenkin jos mä en mahdu siihen. Ainakaan yhtään asiaa ei auta se, että viikonloppuna testattiin joululahjaksi saatua pastakonetta ja pinaatti-ricottaraviolit ja punaviini tekivät hyvin kauppansa myös minulle :D


Ei pienintäkään hajua, mistä kuva on alunperin tullut, mutta jos tiedätte niin vinkatkaa. Itse poimin sen WeHeartIt-sivustolta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti