tiistai 8. tammikuuta 2013

Making of THE headpiece to go with THE dress

Kuten jo arvonnan yhteydessä kerroin, teki AINO Handmaden Satu minulle hiuskoristeen ja voi että minkälaisen hiuskoristeen tekikin. Härpäke kotiutui eilen, vaikka se olikin postissa odottamassa jo perjantaina. Suunnittelun lähtökohdaksi otettiin tämä Joutsenlampi-henkinen panta, jota olin jo aikaisemmin AINOn Etsy-putiikissa katsellutkin.



Koska hiukset tullaan laittamaan 60-luku henkiselle nutturalle halusin kampaukseen pannan, joka korostaisi nutturan "korkeutta" Selitettyäni tämän Sadulle, laittoi hän minulle inspiraatioksi kuvia, joista tässä nyt muutama.






Tykästyin erityisesti ylimmän kollaasikuvan pantaan, koska se nauhamaisuudessaan toi minulle mieleen 60-luvun. Pukuni selkään tulee helminapit, joten ajattelin että kristallikorvakorut ja puvun voisi sitoa yhteen laittamalla pannan koristeeseen pienien kristallien lisäksi helmiä. Satu hahmotteli minulle koristeen ideaa (tästä alaspäin toinen kuva) ihan konkreettisestikin. Koristeen lisäksi mietittiin sulkavaihtoehtoja; hanhen sulat ovat hiukan leveämpi luonnostaan ja kukon sulat taas pitkiä ja ohuempia. Itse pidin hanhen sulkien simppelistä linjasta, joten niillä lähdettiin eteenpäin. Sulkien väri on Natural, mikä on ilmeisesti jotain puhtaan valkoisen ja hiukan kellertävän luonnonvalkoisen välimaastoa. Näillä eväillä siis lähdettiin itse pannan valmistukseen.




Ja tässä tulos! Eikö olekin ihana <3 Kiitos Satu ihan älyttömästi! Tämä on niin huikeaa etten voinut edes tällaista kuvitellakaan! Panta on noin 4 senttiä leveä, joten ei ole liian massiivinen. Kokeilin sitä eilen päähän (tosin salin jälkeisellä tukalla, joten ei kuvia...) ja se istuukin hyvn, voin vain kuvitella miten huikea siitä tulee nutturan kanssa!




Pikku bonuksena myös kaasolle tuli pieni hiuskoristeklipsi. Se on tummatukkaiselle J:lle ihanasti sopiva vihreä :) Aivan mielettömän upea sekin!



7 kommenttia:

  1. Aivan mielettömän ihana panta <3

    VastaaPoista
  2. Haaste sinulle blogissani!:)

    VastaaPoista
  3. Wau, todella kauniita molemmat! :)

    VastaaPoista
  4. Mielettömän kaunis panta, on se Satu taitava!

    VastaaPoista
  5. LeLeelle ISO KIITOS aivan mahtavasta yhteistyöstä! Pikkuista sydäntäni lämmittää kovasti, että olet tyytyväinen :)

    VastaaPoista