perjantai 14. joulukuuta 2012

Steal with pride!

Hääblogien anti on parhaimmillaan juurikin tätä: varasta muiden ideat ylpeydellä! Tällä kertaa nappasin sen Bellen Kosiittiin.Tahdomme.-blogista. Nimittäin älämölöä kunniakujassa! Hei mekin tahdotaan tätä, hurraa huutoja, vihellyksiä tai ihan mitä vaan!!! Siellä ruudun takan kurkkiville vieraille vinkvink ;)


7 kommenttia:

  1. Me suunniteltiin aplodeja ja toivotaan siihen samaan syssyyn sitten myös niitä onnitteluhuutoja jne.. Saa nähdä, jääkö vain toiveeksi... :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Olishan se ihanaa, jos olisi melua. Jotenkin se on kumma miten suomalaisissa häissä perinteisesti ollaan niin kovin hiljaa :D

      (poistin tuon edellisen kun, tein ihan järkyn kijoitusvirheen)

      Poista
  2. Hienoa, saa varastaakin! Meillähän muuten vislattiin, taputettiin ja tömisteltiin myös vihkimisen yhteydessä. Vähän jotain erilaista ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa, kyllä musta vihkimisessäkin saa olla ääntä. Eihän siellä nyt missään hautajaisissa olla :)

      Poista
  3. Meillä juhlapaikalle saapuminen säestettiin perinteiseti "polakki" musiikilla, jonka äitini oli tuonut mukanaan. Kaikki taputtivat ja vihelsivät musiikin tahdissa ja se ehkä oli se kohokohta ja erilaisuus, joka ainakin sai hymyn huulille. Lopuksi kun skoolasimme huudettiin onnea ja sto lat, kuten tapaan kuuluu :) Videolta tätä on aina kiva katsoa uudestaan ja uudestaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi, kuulostaa aivan mahtavalta. Varmasti jäänyt mieleen!

      Poista