keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Vihkisormus

Vihkisormus käytiin hankkimassa viime sunnuntaina E. Lindroosilta Helsingistä. Kyseessä on Sandbergin Tähtisumu malliston T-139-5W, jonka rungosta tehdään identtinen kihlani rungon kanssa eli siitä tehdään tasaisempi mutta ei ihan tasainen. Kuvassa sormus muuten näyttää rungoltaan aika tasaiselta, mutta todellisuudessa se oli melko pyöreä. Sain sormuksesta 20% alennuksen, koska Sandbergin korut ovat ilmeisesti (?) joulukuun ajan  alennuksessa Stockmannin kanta-asiakkaille.

Rungon muutoksen takia olen nyt ensimmäistä kertaa ilman kihlaa, sillä Sandbergilta halusivat sen malliksi, jotta siitä tulee varmasti samanlainen. Nyt tuntuu ihan orvolta, jonka takia minulla killuu nyt sormessa varasormus (eli korulaatikosta löytynyt hopeinen simppeli sormus) :D Tähän kihlattomuuteen pitää nyt tottua, sillä vaikka nyt saankin kihlan takaisin todennäköisesti ensi viikolla, on se rodinoitava uudelleen ennen vihkimistä tammikuun aikana.


Kuva: Sandberg

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Se on kyllä ihana <3 ja Lindroosilta sai todella hyvää palvelua :)

      Poista
  2. Ootte kyllä upean sormuksen valinnu sulle!! :)
    Sanbergillä on muuteski todella nättejä sormuksia.

    Haastoin sut minu blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thäng you :) Sandbergillä on tosi nättejä sormuksia ja Päivi Sandberg, joka oli itse esittelemässä sormuksia Stockalla sunnuntaina, oli kyllä todella mukava tyyppikin!

      Poista