maanantai 17. joulukuuta 2012

Tiara

Itse en ole lainkaan tiara ihminen, mutta onhan se melkolailla tyypillinen morsiamen asuste. Nämä Nina Rain tiarat kelpaisivat kyllä minullekin, tosin vain siinä tapauksessa että olisin oikea prinsessa, mutta voihan sitä unelmoida ;)






Kuvat: The Bijou Bride

Sitten viihdettä Big Bang Theoryn tapaan


5 kommenttia:

  1. Minäkään en edes harkinnut tiaraa päähäni häihin, sillä se ei sovi yhtään persoonaani tai tyyliini. Myönnän silti, että hiplailin liikkeiden tiaroja silloin tällöin ja etenkin tuo ekan kuvan tiara olisi aika upea... mutta sitten häidenkin täytyisi olla yhtä hulppeat. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo toi eka oli munkin lemppari, mutta tosiaan, tuntisin oloni kyllä aika hassuksi tollainen päässä, paitsi ehkä linnahäissä Ranskassa tms... :D

      Poista
  2. Hei! Entä jos ajattelisi toisesta näkökulmasta, että se olisikin hiuskoriste (eikä tiara=prinsessan asuste)? :) Häät ovat teidän suuri päivä! Saat pukeutua niin kuin haluat, älä anna minkään estää, vaan toteuta unelmasi ja nauti upeasta juhlasta! Pukeuduit sitten miten vain -tiaroiden tai minkälaisten asusteiden kanssa tahansa, et varmasti ole "yli(tai ali)pukeutunut". Ne on teidän juhlat. :)Oikein hyvää joulun ja häiden odotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, jos tuntisin palavaa halua pukeutua tiaraan niin tottakai tekisin niin :D Mutta se ei kyllä tyylillisesti sovi mulle yhtään. Liian prinsessaa ja herättää liikaa Big Fat Gypsy Weddings assosiaatioita...

      Ihanaa joulun odotusta myös sinne!

      Poista
    2. Kiitos! :) Joo, tottakai, jos et tunne tiaraa omaksesi, niin ei sitten tietenkään. :) Ja ymmärrän hyvin tuon "liian prinsessaa", tiedän tunteen. ;)

      Poista