perjantai 7. joulukuuta 2012

Hääpäivän alku


Hääpäivän kulku tulee toivottavasti olemaan suhteellisen rauhallinen, minkä erityisesti myöhäinen vihkiaika mahdollistaa. Meille on miehen kanssa varattu huone Hotelli Klaus K:sta jo perjantaista lähtien. Perjantaina roudaamme hotellille kaikki minun tarvitsemani tavarat sekä sunnuntaita varten tarvittavat vaatteet molemmille. Perjantaina viedään myös paikkakortit, plaseerauskartta, vieraskirja ja vessakorit ravintolaan. Samoten mun varakengät saavat luvan matkata sinne jo perjantaina.

Nukumme yömme hyvin hotellilla ja syömme aamiaisen ihan rauhassa (tai niinhän mä ainakin nyt kuvittelen....). Klo 10 on miehellä ja bestman M:llä parturiaika Groomissa, jonka jälkeen he siirtyvät todennäköisesti bestman S:n luokse pukeutumaan. Samoihin aikoihin kun mies lähtee saapuu kaaso J ja meikkaaja/kampaaja Riina ja alkaa meidän ehostaminen.  Jossain vaiheessa napostellaan myös lounaan poikasta, esim. sushia.

Valokuvauksen aloituksen ajankohdasta ei olla vielä tarkasti sovittu, mutta todennäköisesti kuvaaja saapuu noin klo 13 - 14 hotellille ottamaan kuvia valmistautumisen loppuvaiheista ja pukeutumisesta ja siitä sitten aloitellaan. Mies saapuu jossain vaiheessa myös, jotta herrankin nenään saadaan puuteria. Tämän koordinaatio pitää miettiä, voisimme siksi aikaa hävitä vaikka kuvaajan kanssa ottamaan kuvia minusta, jotta First Look saadaan sitten onnistumaan. Kukat pitää myös hakea jossain vaiheessa. Fiksu veto voisi olla esim. että kaaso koppaa ne mukaan tullessaan hotellille tms. "Ei paniikkia" on hääpäivän tavoite :)

Kuva: MANGO Studio

8 kommenttia:

  1. Suunnitelmat kuulostaa hyvälle.. Itse toivon kanssa, että hääpäivän aamusta tulisi mahdollisimman rento ja rauhallinen, eikä tarvitsisi ottaa mitään viime hetken panikointeja..

    -Sartsu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo rentoa aamupäivää haen vaikka suattaapihan se olla että vähän jännittää :)

      Poista
  2. Kannattaa varata paaaljon aikaa tuohon aamuun. En toki tiedä milloin teillä on vihki?!
    Meillä oli vihki 14:30, kampaaja & meikki 8:00, eikä ehditty valokuvaajan kanssa sovittuun 12:15!
    Olin itse kummissani, että kampaaja ja meikkaaja halusivat aloittaa jo noin aikaisin, mutta kiitos heidän kokemuksensa olimme valmiit hääkuvaukseen n.12:30 ja ehdimme napata potretit (kiirettä piti!) ennen kuin meidän piti jo siirtyä vihkipaikalle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katos kun meillä on vihkiminen vasta klo 17.00 :)

      Poista
    2. Hyvä-hyvä, saatte siis oikeasti rauhallisen aamun.
      Kuulosta hyvälle! :)

      Poista
  3. Meillä oli vihkiminen jo klo 13 eikä siltikään tullut mikään kiire vaan aamu sujui rennosti ja rauhallisesti :)

    VastaaPoista
  4. Tosi hyvä ja informatiivinen blogi, harmikseni nyt vasta löysin! Menen itse myös naimisiin 2.2. ja olen riemastuttanut lähipiiriä jatkuvalla häähöpötyksellä, loistava ajatus kirjoittaa blogia ja jakaa ajatuksia muiden kanssa :) Asumme myös koko viikonlopun Klaus K:ssa, hotelli täyttyy häähumusta :)

    VastaaPoista
  5. Ja lisäksi meillä on teitä edeltävä vihkiminen Vanhassa kirkossa.. :)

    VastaaPoista