torstai 27. joulukuuta 2012

Kuljetukset

Me järjestämme vieraille kuljetuksen kirkolta juhlapaikalle, sen sijaan poispäin jengi saa mennä omin neuvoin, sillä kaikki eivät todennäköisesti lähde juuri samalla kellonlyömällä jolloin bussitarvetta olisi käytännössä mahdoton arvioida. Tähän mennessä ilmoittautuneet ovat kaikki osallistumassa myös kuljetukseen, joten jos tämä mitään trendistä kertoo, tarvitsemme kaksi bussia. Niiden lisäksi sulhasen isovanhempia varten hankitaan paikalle oma taksi, sillä heille bussiin nouseminen voi olla liian hankalaa. Myös meidän vanhempamme kuljetetaan erikseen juhlapaikalle, jotta perhepotretit voidaan ottaa ennen muun porukan ilmestymistä juhlapaikalle.

Hääaparin kuljetus on nyt toistaiseksi vielä auki. Aluksi olimme asenteelle "aivan sama, kunhan se liikkuu" ja olimmekin päättäneet varata muiden kuljetusten yhteydessä edustusauton kuljettamaan meidät Aliaan. Äitini kyselee nyt kuitenkin eräiltä tuttavilta mahdollisuutta hiukan vanhemman auton käyttöön ja mitä enemmän olemme asiaa ajatelleet sitä houkuttelevammalta söpö vanha pikkuauto kuulostaa. Mutta tosiaan, jos se ei onnistu, niin sitten se ei onnistu ja mennään edustusautolla.

Kuvat: Rock My Wedding

3 kommenttia:

  1. Ollaan muuten hääpäiväkaimoja nyt kun me jouduttiin aikaistamaan häitä :D
    Me ajateltiin kanssa ensin kuljetusta, meillä on nyt matkaa kirkolta juhlapaikalle noin kolme kilsaa, mutta tultiin sitten siihen tulokseen, että tilataan varmaan kimppatakseja niille, ketkä sitä tarvitsevat.
    Ei kovin käytännöllinen systeemi ehkä, mutta se nyt on näin.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä onkin, luin kyllä asiasta, mutta en jotenkin sisäistänyt sitä :D Meillä näyttää kuljetus olevan hyvin suosittu, joten bussit on huomattavasti yksinkertaisempi vaihtoehto kuin pataljoonallinen takseja :)

      Poista
  2. Vanhat autot jotenkin sopivat aika moneen hääjuhlaan, kunhan vaan joku varmistaa että ne ovat käyntikuntoisia. Useamman kerran olen todistanut kun auto ei lähde käyntiin tai simahtaa kesken matkan...kyllä se jälkeenpäin naurattaa mutta hääpäivänä ei niinkään...

    VastaaPoista