sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Se hääpukuun liittyvä vaikea osuus

ToDo listalle on ilmestynyt uusi kohta: hääpuvun alle sopivat alusvaatteet. Ei luulisi olevan kovin vaikea rasti, mutta ei siitä nyt kyllä ihan helppoa taida tulla. Haasteen tuottaa puvun melkoisen avoin selkä. Mitkään kanafileet eivät tule edes kysymykseen, koska tuki ei niissä vaan kertakaikkiaan riitä, eikä niitä edes tehdä mun koossa. Pahoin pelkään, että Suomessa tästä rastista voi tulla vielä vaikeampi, kuin mitä se esimerkiksi Briteissä olisi. Tarkoituksenani on suunnata Wiipurin erikoiskorsettiliikkeeseen ja katsastaa nettikauppojen tarjonta. Toivottavasti ratkaisu löytyisi suht helposti, jos ei niin sitten pitää ompelijan kanssa miettiä jotain muuta ratkaisua :) Haussa on siis nyt mielelläään jotain tällaista:





3 kommenttia:

  1. Mä tuskailen jo nyt ihan samaa, vaikkei pukua ees vielä oo, saati ees isoo rintavarustusta. Mutta kun tavallisia rintsikoita en missään nimessä halua ees läpinäkyvillä olkaimilla, fileet ei istu (eikä myöskään tue pienirintaistakaan), eivätkä myöskään ne silikoniläpyskät.. Että mitä ihmettä puvun alle? Täälä päin ei ees oo erikoisliikkeitä. Huoh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos ei ole mahdollista päästä erikoisliikkeisiin kattelemaan, niin sitten aivan ehdottomasti suosittelen nettikauppoja. Jos ei ole tarvetta erittäin matalalle tulevaan selkään, sanoisin Wonderbran Ultimate strapless liivit(esim. Nelly myy), mutta tällaisissa supererikoisongelmissa ilmeisesti esim. Ultimo ja Victoria's Secret tekevät kuulemma toimivia vaihtoehtoja. Molemmilla on omat nettikaupat, jotka toimittavat myös Suomeen, tosin vaihtopalautusrumbaan kannattaa varautua, kun koot vaihtelee merkeittäin aina aika paljon.

      Poista
    2. Ok, kiitos infosta:) Pidän mielessä kunhan se puku vaan ensin löytyy ;)

      Poista