maanantai 7. toukokuuta 2012

Vihkiaikavarausärsytys

Mies hoiti tänään vihkiaikojen nettivarausrumban ja rumbahan siitä tulikin. Siis missään ei lukenut, että niitä pitää laittaa vähintään viisi, nyt sitten heiteltiin kaikkea ihan epäkelpoa sinne loppuun ja toisekseen vaikka sivuilla aikaisemmin lukikin, että Johanneksenkirkon myöhäisin vihkiaika on klo 17 niin yllätysyllätys nyt sitä ei löytynytkään... Kiva, kiva.. No ykkösenä on nyt Johanneksenkirkko klo 16, kakkosena Vanha kirkko klo 17, kolmosena Vanhakirkko klo 16, nelosena Johanneksenkirkko klo 15 ja viitosena Vanha kirkko klo 18. Oikeasti noita kahta viimeistä ei kyllä missään tapauksessa haluta, ja jos noi ekat ei onnistu niin sitten on kyllä pakko miettiä jotain muuta kirkkoa. Mies soitti ja kysyi, eikö kirkkoa todella voi varata klo 17 alkavaan vihkimiseen ja ei kuulemma voi, sillon illalla on joku iltaehtoollinen... Mikä tsäkä, tai no just mun tsäkä... Nyt meni vaan kaikki mun ajatukset ihanasta iltahämärässä kirkosta poistumisesta ihan plörinäksi, kun aurinkokin laskee vasta 16.34 (siis sillon alkaa vasta hämärtää) ja mehän ollaan jo ulos kirkosta sillon.. Täydessä auringonpaisteessa.. Ei toimi tähtisadetikut sillon ei.... Nyt kyllä ärsyttää! Täytyy nyt sitten miettiä pitäiskö vaihtaa ykköstoive Vanhaan Kirkkoon, mutta toisaalta me oltais nimenomaan haluttu se Johanneksen kirkko.

Kuva: bridalguide

4 kommenttia:

  1. Voi höh. Aikamoista venkslaamista. Toivottavasti saatte hyvän ajan ja vielä sieltä Johanneksen kirkosta. :)

    VastaaPoista
  2. Ei kyllä nyt menny teillä kohilleen :(.
    Mä laitoin äsken toiveet Tuomiokirkko 14, 13 ja 15 ja Johanneksenkirkko 14, 13 ja 15. Seurakunnan jäsenenä toivon parasta!

    VastaaPoista
  3. Joo no ei menny nyt niinkuin strömsössä, mutta ehkä mä selviän... Pitää nyt miettiä vielä niitä muitakin kirkkovaihtoehtoja, se Saksalainen kirkko, kun edelleen olisi vaihtoehto ainakin mulle, sulhasesta en sano mitään :)

    VastaaPoista
  4. Kirjoitin juuri tästä aiheesta tuonne oman blogiini:)

    Harmi juttu toi! Mitä jos ottaisitte ne tähtisädetikut sitten kehiin juhlapaikalla eli mitä jos juhlavieraat tekisi siellä teille kujan ennen sisälle menoa (tietenkin jos keli ei ole liian kylmä)? Mä sain kuulla tilanvaraussihteeriltä (soitin ainakin viisi kertaa:), että viisi aikaa pakko jättää, niin oltiin jo henkisesti varauduttu siihen. Varattiin sitten myös varmuuden vuoksi "varakirkko", jos arvonta ei natsaa tai saadaan ne jämätoiveet.

    Tsemppiä arvontaan!

    VastaaPoista