maanantai 21. toukokuuta 2012

Valssausta

Meille tulee aika perinteiset häät ja siten meillä tullaan myös valssaamaan kaksi tai kolme valssia, joista se toinen eli vanhempien kanssa tanssittava saisi olla suht perinteinen. Ei me nyt sulhasen kanssa jakseta kuitenkaan mitään "häätanssia" opetella, joten kun valssata kerran osataan niin sillä sitten mennään meidänkin tanssi. Myös vanhempien tanssitukset jälkikäteen ovat ainakin minun isälleni tärkeä juttu, joten siinä samassa rytäkässähän se menee. Valsseja en ole sitten sen ihmeemmin vielä pohtinut, mikään ihan kliseisin ei ehkä olisi niin mieleen ja yhteinen söpöilylempibiisimme, The Cure: Friday I'm In Love, ei ole kolmitahtisuutta nähnytkään...

Yksi ihan potentiaalinen olisi Hannu Oskalan Talvihäät, se on myös aika perinteisen kuuloinen valssi ja sopisi varmasti erityisesti vanhempien kanssa tanssittavaksi valssiksi.  Me ei ehkä mitään ihan perinteistä haitarivalssia haluta, mutta tietysti olisi kiva, että valssin soittaisi bändi eikä se tulisi nauhalta. Pitää siis toisin sanoen kysyä lähempänä myös bändiltä (häissä ovat soittaneet ennenkin, joten eiköhän sieltä jotain tule), mitä valsseja he mahdollisesti jo osaavat ja voisivatko ehkä jonkin uuden opetellakin. Hitaat valssit ovat todella näyttäviä, mutta sitä meidän pitäisi ehkä hiukan treenata, että kehtaa sitten valssata :)

Mites teillä muilla, perinteiset valssaukset vai ihan jotain muuta?


Kuva: stylemepretty

1 kommentti:

  1. Me tanssimme myös valssin ja valssaamme myös vanhempien kanssa. Oma häävalssimme on mahdollisesti hidas valssi, kunhan vaan löytäisimme mieluisan kappaleen. Hidas valssi on todella kaunis, suosittelen sitä, jos kerran askeleet hallussa :)

    VastaaPoista