maanantai 21. toukokuuta 2012

Saatiin kuitenkin kirkko

Eli olihan se meillekin tullut vahvistus kirkosta ja meillä ei nyt mennyt ihan putkeen... Eli ei saatu Johanneksen kirkkoa ei neljältä eikä viideltä, mutta toinen vaihtoehtomme Vanha kirkko sitten onnistui ja aika on: no silloin viideltä, eli ei nyt se lempparikirkko, mutta aika on oikea:)


6 kommenttia:

  1. Harmi, ettäi kirkkotoiveenne osunut ihan kohdalle, mutta Helsingin Vanha kirkkohan on myös tosi kaunis <3
    Ja ainakin saitte myöhäisen vihkimisen, näkyy kauniisti sädetikut, kynttilät tms. jos aiotte käyttää :)

    VastaaPoista
  2. Vanha kirkko on kiva ja nätti, ja ehkä jopa tunnelmallisempi, kun kuitenkin suhteellisen vähän on porukkaa... Ja oikea aika edes! Me saatiin Tuomiokirkosta just se mikä haluttiinkin.

    VastaaPoista
  3. No voi höh. Onneksi saitte nyt kuitenkin edes mieluisan ajan, ja yhdyn kyllä Janinan ja Hannan mielipiteeseen siitä, että onhan tuo vanha kirkkokin aika mahtava:)Ilmeisesti tuo teidän päivä on sitten aika suosittu.

    VastaaPoista
  4. Juu hyvä tästä tulee ja saadaan ne ihanat tähtisadetikut arvoiseensa käyttöön:) Ja vanha kirkko on kyllä ihan super kaunis, joten sinänsä ei haittaa kyllä yhtään, sikshän se meidän toka vaihtoehto olikin

    VastaaPoista
  5. Voi harmistus, ettei kumpikaan mieluisimmista toiveista tärpännyt :/ Itsekin jännäiltiin samaa viime vuonna samoihin aikoihin!

    VastaaPoista
  6. Molemmissa kirkoissa häävieraana olleena todettavana, että vanha kirkko on tunnelmaltaan ja valkoisuudessaan upea, eli oikein hyvinhän teille kävi :) Vanha kirkko oli meidän kakkosvaihtoehto, mutta saimme Tuomiokirkon viimeisen vihkimisajan kuten toivoimekin, pari viikkoa teidän jälkeen :)

    VastaaPoista