perjantai 24. helmikuuta 2012

Meikkijuttuja

Tiedän jo aika varmasti millainen meikkini tulee häissä olemaan, sillä sen johtotähti ovat punaiset huulet. Koska huulissa tulee siis riittämään väriä, loppu meikistä pidetään simppelinä. Hyvä pohja, irtoripsitupsuja silmiin, lähinnä vain pohjustetut silmät vaaleilla varjostuksilla, ohut rajaus ylhäälle ja kevyt raikas poskipuna ja that's it. Saatoittekin tästä jo varmaan päätellä, että voisin tehdä meikkini myös itse. En ole ihan kädetön meikkaaja ja vastaavaa meikkiä on tullut kokeiltua juhlissa, joten tiedän ainakin sen olevan minun näköiseni.

Ajattelin näyttää hääpäivänä vähemmän surulliselta kuin ylimmän kuvan morsian ja ei minulla nyt ihan noin paljon (siis edes lähelle) niitä pisamia ole, mutta you get the idea :) Alla sitten vielä muita ihania punaisten huulien meikki-inspiskuvia.

Kuva: pocketfulofdreams

Kuva: weheartit

Kuva: rocknrollbride

5 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa! Itse kamppailen runsaiden pisamien kanssa etenkin loppukesästä, ja eka kuva antaa toivoa niidenkin kanssa :)

    PS. Sulle on tunnustus blogissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä pisamia ei kannata yrittää peittää, sillä ne on todella upea ja persoonallinen lisä kasvoilla, mutta kyllähän ne jotenkin pitää meikissä huomioida ettei sitten mene sekavan näköiseksi

      Poista
    2. Minulla on kanssa paljon pisamia aina kesäisin, ei tosin nyt kuitenkaan ihan nuin paljon, kuin ensimmäisen kuvan morsiamella. Mutta olen itse ihan samoilla linjoilla meikin suhteen! Haluan ehdottomasti oman näköisen, todella simppelin, kevyen ja naturellin meikin, mutta syntisen punaiset huulet. Meikistäsi tulee ihan varmasti upea! :)

      Poista
  2. Punaiset huulet <3 Meikistäsi tulee tosi kaunis, taatusti!

    VastaaPoista
  3. Minullakin on sinulle tunnustus blogissani. =)

    VastaaPoista