maanantai 12. marraskuuta 2012

Paikkakortit matkalla

Perjantaina lähti tilaukseen Etsystä paikkakortit. Tilasin 100 liitutaulutägiä PCB Creative Designs nimisestä kaupasta. Koska sataa tägiä ei ollut automaattisesti saatavilla, otin yhteyttä kaupan pitäjään ja pyysin custom-tilausta. Pam vastasi todella nopeasti, ottaen huomioon, että aikaeroa jenkkeihin on ihan huomattavasti. Tägit maksoivat postikuluineen 110 dollaria ja tulleista en nyt vielä tiedä, joko jää tulliin tai sitten ei. Tägit on tarkoitus kiinnittää viinilaseihin tai sitten kiinnittää lautasliinaan. Tästä pitää keskustella vielä ravintolan kanssa, että kumman toteuttavat mieluummin. Keksin itseasiassa tuon lautasliina jutun juuri tätä kirjoittaessani, se voisikin toimia :) Tägit tulevat varmaan aikaisintaan ensi viikolla, sillä toimitusajaksi kerrottiin 6-10 työpäivää. Kerron sitten miltä ne in real life näyttävät.

Kuva: PCB Creative Designs

4 kommenttia:

  1. Nätit ovat, mutta 110 dollaria? Huh, hintaa riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ottaen huomioon, että ne on postikuluineen 1,1 e/kpl en pidä sitä summaa niin kovana, koska se työn määrä mikä noiden itse tekemiseen menisi on huikea. Pelkät paperiset sais toki halvemmalla, noi on puuta :)

      Poista
    2. Toki puu on kalliimpaa. Meillä paikkakortit olivat selkeästi pihistä-puolella, mutta kyllähän noista saa kivan näköisen kattauksen :)

      Poista
    3. Joo no pihistä puolelle noi ei nyt hyvällä tahdollakaan menny :D puolustan sillä (omaa rapisevaa budjettiani...) että meille ei tule mitään muita koristeita... seliseli... :D

      Poista