perjantai 19. lokakuuta 2012

Sulhasen valmistautumisesta

Sulhaseni niin komea kuin onkin, vierastaa ihonhoitoa melkolailla. Vuosien aikana hän on kuitenkin alkanut puhdistaa pintakuivaa ihoaan myös muulla kuin suihkusaippualla ja ihme kyllä myös käyttää kosteusvoidetta (heti kuin sain hänet sitä nassuunsa pistämään, niin on sanonut sen auttavan kuivuuteen... nou shit sherlock...). Myös hiustenleikkuussa hänellä oli pitkään vallalla käytäntö; "jos sinne saa ajan heti kun huvittaa ja se on halpa, niin sen on pakko olla myös hyvä". Joka kerta herra saapui sitten parturista tyytymättömänä, kunnes kaverin suosituksesta kokeili Groom partureita. Ja siitähän se sitten lähti, mies tulee joka kerta tyytyväisenä parturista eikä edes huomaa, että maksoi vähän enemmän ja varasi parturin etukäteen. On päätynyt samaan paikkaan miehen suosituksesta aika moni herran kaverikin. Tästä johtuen sulhasen mielestä ei ollut lainkaan hullumpi idea mennä hääpäivänä Groom Rock - liikkeeseen laittamaan karvat ojennukseen. Morsian on tästä päätöksestä erittäin iloinen :)




Kuvat: Groom

4 kommenttia:

  1. Meillä sulho kävi kans siellä, ja nautti ihan täysillä!! Saipa vissiin viskipaukunkin siellä istuessaan :) Suosittelen lämpimästi kaikille!

    VastaaPoista
  2. Miten tuo aikaa-varaamatta-heti-halvalla kuulostaa kovin tutulta...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon päätynyt siihen lopputulokseen, että ilmiö liittyy y-kromosomiin, niinkuin moni muukin kummallinen ajatusketju :D

      Poista