torstai 26. tammikuuta 2012

Asiaa väreistä

Kuten jo aikaisemminkin olen saattanut mainita olemme, sulhasen kanssa melko yksinkertaisen tyylin ystäviä. Tämän vuoksi värimaailmammekin häissä tulee todennäköisesti olemaan melko yksikertainen: valkoinen, musta ja ripaus punaista. StyleMePrettyssä pystyy tekemään ihania kuvakollaaseja, joten tässä väri-inspiksiä :)

Valkoinen on varmasti juhlan pääväri, sitä edustaa niin morsian, kattaus, juhlapaikan seinät ja toivottavasti ulkona loistava lumi. Valkoinen on ihanan raikas väri ja sopii tietysti mitä parhaimmin talvihäiden pääväriksi.

Kuvat: stylemepretty

Musta on toinen luonnolisesti palettiin kuuluvista väreistä ja elegantti lisä valkoiseen. Sulhasen vaatetus on toki lähinnä musta, toivomme, että osa valokuvista tulisi otettua musta-valkoisina ja kaasokin pukeutuu todennäköisesti mustaan iltapukuun.

Kuvat: stylemepretty

Minä rakastan punaista ja, jos kuvailisin itseäni yhdellä värillä, olisin varmasti punainen, joten värin on oltava osa tunnelmaa. Se tulee näkymään todennäköisesti kimpussa, kengissäni, huulilla ja hiusteni kuparisessa värissä, mutta vain pilkahtamaan, toimien aksenttina musta-valkoisuudelle.

Kuvat: stylemepretty

8 kommenttia:

  1. Upealta kuulostaa!

    Itse vierastan punaista, mutta pakko tunnustaa, että tehostevärinä tietyissä jutuissa se kyllä toimii mielettömän hyvin :)

    VastaaPoista
  2. Teille tulee näköjään hyvin samantyyliset häät kuin meillekin :) Mustaa, valkoista ja ripaus punaista. Kynttilämereen tarvittavat lasipurkit ovat meillä jo osittain kerätty, sekä aiemmin varattu Ravintola Alia ehditty onneksi jo perua. Johanneksen kirkko tosin odottaa vielä perumistaan... (meille tulikin juhlapaikaksi Villa Haka ja kirkoksi Temppeliaukion kirkko). Tsemppiä järjestelyihin!

    VastaaPoista
  3. Täällä yksi häähaaveilija (kosintaa odotellessa) joka myös haluaa talvihäät, valkoista, hieman mustaa ja ripaus punaista. Ihanalta kuulostaa siis teidän suunnitelmat! ;)

    VastaaPoista
  4. Ihanan näköisiä kollaaseja. Meille on tulossa täysin erilainen värimaailma, mutta tuollainenkin olisi hienoa ja ah-niin-tyylikästä. Täytyisi pitää useammat häät että saisi kaikki kivat väriteemat! =D

    VastaaPoista
  5. Krista: Vaikka itse rakastankin sydämeni kyllyydestä punaista, vierastan silti sitä, että hukuttaisin siihen kaiken muun. Punainen on kuitenkin tosi voimakas väri :)

    Belle: ah, mutta mahtavaa! Itseasiassa me katseltiint tuota Villa Hakaa ihan hetken verran, mutta muistaakseni se olisi tainnut olla meille vähän pieni.

    Malla: Kiitos, kiitos :)

    Ranteennauha: Toi stylemeprettyn kollaasityökalu on tosi koukuttava, kandee käydä kokeilemassa :D

    VastaaPoista
  6. Heippa, Ihanaa löytää toisia talviajan morsioita! Värimaailma näyttää ihanalta! Meilläkin tulossa valkoista ja punaista, lisäksi varmaan ripaus hopeaa. Kauniita kuvia!

    VastaaPoista
  7. Ihania ideoita ja kuvia, nuo värit sopivat kyllä täydellisesti helmikuun häihin :) Sitten vaan toivotaan, että ensi vuonnakin on tähän aikaan lunta!

    VastaaPoista