maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ruokaa!

Täällä taas. Tällä kertaa luvassa ruoka :) Meidän menussa oli yhdeksän alkuruokaa, jotka tarjoiltiin buffet tyyliin ja pääruoka tarjoiltiin taas pöytiin. Ruoka oli kerrassaan taivaallista. Erityisesti alkupalapöytä, mutta eipä tuossa pääruuassakaan ollut mitään vikaa. Mehän valitsimme Alian erityisesti tuon ruuan perusteella, sillä meille oli tärkeintä että ruoka on hyvää. Ylikypsä ankka omena-sellerisalaatilla oli ilmeisestikin aikamoinen hitti ja graavilohi-tartar saaristolaisleivällä tas morsiamen suosikki jo kesän brunssilta. Se saaristolaisleipä on jotain aivan taivaallista, ei ole mitään niin hyvää (paitsi ehkä kana-riisi, tästä lisää tulevassa häämatkapostauksessa). Allergiat ja muut erikoisruokavaliot Aliassa hoidettiin asiantuntevasti ja kaikki saivat varmasti mahansa täyteen ruokaa.

Teetimme kaksipuoleiset pöytäkortit Studio Uniccossa (tosin ihan peruspainomenetelmällä). Toisella puolella oli ohjelma ja meidän tervehdyksemme vieraille ja toisen puolen täyttikin sitten tämä menu. Pöytäohjelman lisäksi pöydissähän ei ollut muita "koristeita" ainut asia jonka ihan omin kätösin askartelimme kapalevystä ja grillitiukuista on tuo viimeisessä kuvassa näkyvä kakunkoriste. Itte tein!

Mulla on tulossa vielä juttua meidän tanssista ja bändistä, häämatkasta on useampikin postaus puolivalmiina. Mutta koska vääjäämättä tämä tarina laukkaa kohti loppua, niin nyt on vielä mahdollisuus kysyä teiltä: onko vielä jotain mistä haluaisitte kuulla?





Kuvat: paitsi kaksi ylintä, Timo Idänheimo (ethän kopioi!)




2 kommenttia:

  1. Toivepostauksiin liittyen toivoisi täällä yksi koruharakka kovasti postausta teidän sormuksista :)

    VastaaPoista
  2. Ah totta! Niistä pitääkin tehdä postaus :)

    VastaaPoista