perjantai 6. heinäkuuta 2012

Palautukseen meni

Se tilaamani Ultimon body, josta höpisin täällä, lähtee nyt harmikseni kuitenkin takaisin. Mutta itseasiassa ei siksi, että se olisi ihan toivoton vaan siksi, että se ei ole ihan täydellisen kokoinen. Tilasin nimittäin koon 34DD ja olisi varmaan pitänyt tilata 32DD tai 32D.. On se säätöä näiden kokojen kanssa, katsotaan nyt saisinko jostain tuota bodya oikeassa koossa, sillä sen selkäosa todella laskee kuin laskeekin tarpeeksi alas, jotta se varmastikin toimisi pukuni kanssa.  Uusia yrityksiä siis edessä, mutta tehtävä ei nyt kuitenkaan tunnu täysin mahdottomalta :) Sen verran voin vielä bodystä sanoa, että tuntui mukavalta päällä ja oli laadukkaan oloinen,  joten jos samantyyppistä ratkaisua kaipaa niin sinänsä annan jo nyt varovaisen suosituksen.


4 kommenttia:

  1. Urlin nyt vielä sulta, kun olisin itsekkin tilaamassa kyseistä bodya ja en mitenkään saa selkoa noista koista eli.. sun tilaama oli turhan iso ja just sitä kokoa olisin tilaamassa (ei muuten ole TIETENKÄÄN tällä hetkellä varastossa), mutta aloin nyt kuitenkin arpomaan, pitäiskö mun sittenkin tilata 34D tai 32DD?

    Hhirveän hankala on muotoilla tätä kysymystä, mutta oliko body sun mielestä "standardikokoinen" vai ehkä pientä/isoa mitoitusta? Kiitos kovasti, oon vähän ulalla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm.. Mä sanoisin että ympärysmitassa kannattaa pitäytyä omassa normikoossaan (eli ei tilata isompaa vaikka ne niin suosittelisikin), mutta kuppi on hankalampi. Tossa DD:ssähän ei ole toppauksia, joten kupissa on tavallaan enemmän tilaa, mutta D:ssä on toppaus, joten kovin pyöreällä rinnalla luulen, että siinä on riski että jää liian pieneksi...

      Auttoikohan tää yhtään? :D

      Poista
  2. Hmm.. pitääkin sitten varmaan tilata kaksi eri kokoa jo valmiiksi, jotta voi sitten toisen palauttaa edellyttäen, ettei palautus ole tehty kovinkaan hankalaksi. Hirmuisen haastavaa on tämä UK-kokojen muuttaminen itselleen sopivaksi.. ehkäpä sitä on sitten uskaltauduttava ihan liikkeeseen asti ja annettava ohjat ammattilaiselle, taitaa tulla helpommaksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tottakai jos pääsee sovittamaan niin kannattaa :) Itse varmaan tilaisin kaksi kokoa ja sovittaisin sitten. En nyt muista mikä oli palautuspolitiikka, mutta mun mielestä postimaksut piti palauttaessa maksaa itse.

      Mun oma koko olis UK koossa toi 32DD, joten luulen että se olisi ollut se mun oikea koko tuollakin.

      Mullehan nyt siis loppujen lopuksi muokattiin vastaavanlainen ratkaisu Wiipurin erikoiskorsettiliikkeessä. Eipä siinäkään kommelluksilta säästytty, mutta alusvaate on. Halvemmaksi olisi tullut, jos kerralla olisi löytynyt sopiva tuolta Ultimolta, mutta kun ei niin ei :)

      Poista